İngiltere'de dil okulu ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de dil okulu »

LSI Dil Okulu Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ??

Seçenekler Stil
Alt 13.08.2008   #1
rianne
Çaylak Üye

Yazılar: 8
Exclamation LSI Dil Okulu Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ??

Merhaba arkadaşlar bu ay sonunda ingiltere`ye dil okuluna gitmeyi düşünüyorum. Ama pek çok okul var ve herkes bişeyler söylüyor. kısacası benim aklım fena halde karışmış durumda. incelemelerim sırasında LSI dikkatimi çekti. pek çok şubesi olan bir okul ve bana iyi gibi göründü. Bilgisi olan arkadaşlar bunu burda bizimle paylaşırsa çok sevinicem. Aynı durumda olan arkadaşlar, ben böylelikle yanlış bir seçim yapmış olmayız.
rianne isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2008   #2
adam smith
Kıdemli Üye

Yazılar: 595
merhaba öncelikle ne kadar bir eğitim almayı düşünüyorsun? LSI'ın hangi şubesine gitmeyi düşünüyorsun?
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2008   #3
e.nacar
Çaylak Üye

Yazılar: 5
mrb arkadasim.sakin bu hatayi yapma ve lsi ya yazilmaeger yaparda gelirsen bu hatayi gel beni gor cunku hatani yuzune vuracam lsi dunyadaki en adi en okul hersey para adamlar sokaktan adam toplayip derse sokuyo hergun eline bi harita verip seni farkli binalara gonderiyolar duzenli bi binasi yok anlayacagin afrikali hocalar derse giriyo ingiliz hoca az onlarda derse pek girmiyo yazik etme yalvariyorum sana.
e.nacar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2008   #4
e.nacar
Çaylak Üye

Yazılar: 5
unuttum solemeyi okuldaki turk orani 40% bana acentam 10%demisti ama yalan. acentamta taksimde alternatif yurtdisi egitimdi.
e.nacar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.08.2008   #5
adam smith
Kıdemli Üye

Yazılar: 595
Merhaba Noxite

Doğru söylüyorsun LSI zincir bir okul ve söylediğin gibi burdaki firmalar bu okullarda komisyonları yüksek olduğundan bu okulları öneriyorlar.
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.08.2008   #6
rianne
Çaylak Üye

Görüş belirten herkese tşk ediyorum. düşüncelerimiz benzer. lsi a gitmek fikrinden tamamen vazgeçtim. fikrimi burda paylaştığım içinse çok memnunum dil okulu seçiminde iyi düşünmek ve araştırma yapmak gördüğünüz gibi çok önemli. yoksa yanlış bir karar verip sonunda üzülmek çok olası. mümkün olduğunca çok kişiyle konuşmak ve durum değerlendirmesi yapmak gerekli. bir iki kişinin kişisel düşünceleriyle hareket etmek bana doğru gelmiyor. size bunu son yaşadığım ve aslında sizin de biraz dahil olduğunuz olayla açıklayabilirim. lsi ı bana iki danışmanlık şirketi de seçebileceğim okullar arasında gösterdi. özellikle türk öğrenci sayısının az olmasını istediğimi ve kendi kriterlerimi vurguladığım halde. şimdi baktığımda pek çoğu lsi da yok. ben burada iyi niyet göremiyorum kendimi zorluyorum ama yine de göremiyorum. bazıları bazı şeyleri saklayacak yada bilinçli olarak değinmeyecek kadar olayı ticarileştirmiş. tabiki ticari bir iş yapıyorlar ama ticaret ahlakı denen de birşey var. tabi bu durumda yok ama olmalı. sonuç olarak tabi bu iki firmayla da görüşmüyorum. son görüştüğüm firma ise bana en başında çok objektif bir değerlendirme yaptı. şuan güvenimi kazanmış olmalarına rağmen onların söylediklerini de araştırıyorum. ne kadar farkındayız bilmiyorum ama yaptığımız çok ciddi bir iş aslında. yaptığımız araştırma sürecinden bahsediyorum çünkü önemli miktarlarda para ve zaman ayıracağız bu eğitime ve aynı derecede araştırmayı ve değerlendirmeyi hak ediyor bence. şimdilik bu kadar=]
Alt 19.08.2008   #7
eros
Üye

Yazılar: 80
merhaba rianne benim bildigim turklerin az oldugu 2 tane kurs var.bunlar kaliteli kurslar zaten fiyatlari kontrol ettiginizde goreceksiniz.birincisi shane global yeri bond street istasyonuna cok yakin.digeri lite queensway bolgesindedir.ama bence shane global daha iyi.avrupali ogrenci sayisi fazla.
eros isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2008   #8
rianne
Çaylak Üye

merhaba eros ben brighton da bir eğitim düşünüyorum. bunu belirtmedim için bağışla. hatta okula da neredeyse karar verdim. detaylarda takıntılı olduğum için bilerek acele etmiyorum ki artı yada eksi bişeyler duyabilir miyim diye. önerilerin için çok teşekkürler eminim ki burda okuyup yararlanan arkadaşlar olacaktır =]
Alt 22.08.2008   #9
kofik
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Lsi

Merhaba arkadaşlar bende LSI duymuştum okul konusundada kararsız kalmıştım çok kötü olduğunu burdan öğrendim acaba siz Lsı ın hangi şubesindesiniz şu an yani afrijkalı hocaların geliyor dediğiniz yer neresi?birde ben öğlen programınıda seçmek istiyorum bazı okulların fiyatları daha uygun londra da ama sabah iş bulabilir miyim çok düşünüyorum bu konuda bilgisi olan varsa çok sevinirim
kofik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2008   #10
guzinyamaci
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Merhaba arkadaşlar;

Ben evraklarımı 28 Ağustosta konsolosluğa verdim. Hala vizemi bekliyorum. 22 Eylül'de Londra'da okulum açılacak. Arkadaşlar sizce o tarihe kadar vizemi alıp gidebilirmiyim. Birde ben Londra'da London School of English dil kursuna gidiyorum. Bu okul hakkında bilgisi olanlar bana yazabilirmi?
guzinyamaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil