İngiltere'de dil okulu ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de dil okulu »

LSI DİL OKULU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR....

Seçenekler Stil
Alt 27.03.2007   #1
chester
Çaylak Üye

Yazılar: 2
LSI DİL OKULU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR....

Arkdaşalar 2 aya kadar lsı dil kursuna gitmeyi düşünüorum londra da ki kursuna bu yerle ilgili bilgisi olan arkakadşlar yardımcı olursa sevinirim...
chester isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.09.2007   #2
drums
Çaylak Üye

Yazılar: 7
lsı

memnunmusun bende londra lsı dusunmeye basladım tavsıye edebilirmisin?
drums isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.09.2007   #3
pleiades
Çaylak Üye

Yazılar: 13
cok fazla turk var. ellini sallasan turk'e carparsin. turkce muhabbet etmek icin cuvalla para odemis olursun.
pleiades isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2007   #4
chillout
Çaylak Üye

Yazılar: 29
ben 1ekim pzt gidiyorum london central lsi da başlıcam 8.5 aylık akademik yıl programına.
londrada türk her yerde, türk olmayan bi dil kursu varsa söylesin arkadaşımız. kiminle arkadaşlık yapıp yapmıcağınız size bağlı.
chillout isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2007   #5
pleiades
Çaylak Üye

British Study Center Londra subesinde turk ogrenci sayisi yok denecek kadar az.
LSI Londra Subesi bu yaz vatan gazetesine haber oldu. 18 kisilik sinifta 13 tane turk ogrenci ile. haberi bulabilirsem onu da eklerim bi ara.
dogru, insanin kiminle arkadaslik edecegi kendisine bagli. ama etrafta bu kadar cok turkce konusan insan varken kimse kendisini daha zor ifade ettigi bir dilde derdini anlatmaya ugrasmaz. maalesef insan zora gelmeden dil ogrenemiyor. en azindan caycisindan ogrencisine herkesin turk oldugu bir dil okulu icin Londra'ya gitmek anlamli degil. Turkiye'de de var onlardan bir suru.
Alt 27.09.2007   #6
chillout
Çaylak Üye

ingilizce öğrenmeyi sadece bu konuya indirgememek gerekir, ingilizce eğitimi sizin gayretinize ve hedefinize bağlı, şüphesiz türkçenin hiç konuşulmadığı bir ortamda çok daha iyi sonuç alıcaksınız ama mümkün olmuyor işte.
arkadaş ortamınızı, çevrenizdeki insanları belirlemek size bağlı
Alt 28.09.2007   #7
pleiades
Çaylak Üye

aslinda ingilizce ogrenmek tam da bu konuyla ilgili. siz zaten kendi dilinizin konusuldugu ortamdan izole olmak icin kalkip baska bir ulkeye gidiyorsunuz. benimki sadece kucuk bir tavsiye. elin memleketinde turkce bilen yabanci bir aile bulmanin onceleri benim icin sans oldugunu dusunmustum. ne kadar yavas ogrendigimi farkedince anladim yaptigim hatayi. insan beyni zorlanmaya programli degil, ister istemez kolayina kaciyoruz. ben zamaniniza, emeginize, paraniza yazik etmeyin diye paylastim bu tecrubeyi. elbette nasil dil ogrenecegi kisiye baglidir.

kimse "ayranim eksi" demez. elbette size bu okullari onerenler olumsuzluklari anlatmayacaklardir.
Alt 28.09.2007   #8
pleiades
Çaylak Üye

http://www.vatanim.com.tr/root.vatan...t=51&hid=10259
Alt 28.09.2007   #9
chillout
Çaylak Üye

pleiades
verdiğiniz linkteki haber değil mizah içerikli bir yazı. o zaman londra merkezdeki dil kurslarının mevcudunun yarısı türk. bsc dil okulunda da aynı durumla karşılaşma ihtimali var.

lsi londra merkezde memnun kalmazsanız brigtona ya da cambridge e geçersiniz o zaman. birden fazla şubesi olan dil okullarında aynı imkan var ama malvern, english studio gibi okullarda yok, zaten sadece londrada var bunlar.
kısa süreli olarak bir dil okuluna yazılsanız o zaman da vize problem olucak.

burdaki danışmanlar kendi tavsiye ettiği okullara kötü demiyecekleri gibi kendilerinin de en ufak bir bilgisi yok zaten ordaki okullar ve öğrenci profili hakkında. ben kendim karar verdim ve danışman yardımıyla 3 günde öğrenci vizemi aldım, danışmanlardan fazla bişey beklememek lazım.
Alt 28.09.2007   #10
phoenix7
Üye

Yazılar: 83
Türk'ün olmadığı yer bulmak zor

Konu phoenix7 tarafından (28.05.2008 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir.
phoenix7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil