İngiltere'de Master İngiltere'de yüksek lisans... Kim hangi tezi yazıyor?

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Master »

LSC satilmis ve belgeler gecersiz 12 ay icerisinde!!!

Seçenekler Stil
Alt 24.07.2010   #1
nobel2009
Çaylak Üye

Yazılar: 13
LSC satilmis ve belgeler gecersiz 12 ay icerisinde!!!

Arkadaslar Tim denilen (yuz kere soylemistik guven olmaz hindistanlilara diye) adam satmis LSC yi ve 12 ay icerisinde butun belgeler gecersiz.

Zaten bu okulun gidisati belliydi acikcasi. Surekli insanlari dolandirmalari, gecersiz evrak vermeleri ve ust uste ingilizce hazirliktan birakip ££500 er extra alip insanlarin 1 senesine maal olmalari.

Fakat gecen ay Tim okulu satmis ve anlasmalar hava acikcasi. Yani onceden ve su anda okuyan ogrencilerin diplomalari gecersiz kilinacak. Olmayan okulun diplomalari gecersiz olur mecburen.

Bildigimiz sekilde bu okul kendi cercevesi altinda diploma verip yalnizca tez doneminde universiteye kayit yapiyordu. dolayisiylen hersen arap sokugu gibi sona ermis oldu.

12 icerisinde yeni sirket butun herseyi fes ediyor.

Butun lsc ogrencilerine gecmis olsun. Bende eski ogrencisiydim ve atildigimda cok uzulmustum haksiz yere ama bazen her iste bir hayir varmis diyorum.
nobel2009 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.07.2010   #2
Prosperous
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Benimde çevremde LSC'den atılmış 2 arkadaşım var.

Biliyorsunuz 1-2 ay önce bir çok okul UKBA lisansını kaybetti.Adamlar 1000 kişilik okula 2000 kişi alıyor,denetlendiğinde bu ortaya çıkarsa okulun lisansı kaybetmesinin yanısıra kapatılabiliyor bile.İş böyle olunca bu uyanıklar normalde 2 ders ile bir üst sınıfa geçilirken bu öğrencileri sınıfta bırakıyorlar ve bazıları bu tarz olaylar yüzünden okuldan atılıyor.benim arkadaşımında 3 dersi kalmıştı,gitmiş konuşmuş demişlerki sen x dersi geç kalanını seneye alırsın,bu derse odaklan demişler.oda aynen yapmış ve geçmiş x dersi.fakat sonra bu olay patlak verince benim 2 arkadaşım ve bunblar gibi birçok öğrenci okuldan atılıyor.

yani okul UKBA'e bildirdiği 1000 kişiye ulaşmak için ne kadar fazla öğrencisi varsa okuldan attı nedensiz yere.

bazılarınında paralarınıda elllerine verdi gitsinler diye.

Şimdi böyle bir oku hakkında böyle birşey duymak beni hiç şaşırtmadı.

Beter olsun!!!!

İnsanların hem zamanını hem parasını çaldılar....

Kimbilir daha neler duyacağız bu okul hakkında.
Prosperous isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.07.2010   #3
benboyinlondon
Çaylak Üye

Yazılar: 26
London School of Commerce in sonu belliydi

bu okuldan cok cektik hepimiz. Benim cok yakin arkadasim 2008 den bu yaba BA kursuna basliyamadi. Kiza surekli sen 49 aldin deyip alti ay exra ders ingilizce cikartip 4 kere £500 (£2000) toplam odettiler. Kiz iki sene sonra basarisiz olarak tekrar bir alti ay daha ingilizce ye gonderildi.

Amac hem daha fazla para almak hemde ogrenciyi yildirip okuldan atmak.Benim bu okulda basima gelenleri yazmistim ve simdide okulun bu sekilde sona ermesi beni cok ama cok sevindirdi. Ayni zamanda uzuldum acikcasi. Nede olsa orada okuyan bircok insan evladinin diplomalari gecersiz 12 ay icerisinde.

Ama ne demisler, yalancinin mumu..,...

bu insanlar ile is olmaz malesef. Hindistanlilar adami sulu goturur suzuz....

yazik. Cok yazik. Simdide en buyuk kazigi attilar ogrencilere....

Gecmis olsun LSC zedelere.
benboyinlondon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.07.2010   #4
Prosperous
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Konuyla ilgili bir gelişme varmı?Birşey duyan yada bir açıklama yapan?
Prosperous isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.08.2010   #5
benboyinlondon
Çaylak Üye

Yazılar: 26
sonuc okulun yeni sahiplerinin 12 ay icerisinde herseyi degistirecegi arkadasim

bu okul 12 ay icerisinde buyout doneminden geciyor. Tim 12 ay icerisinde okulun basindan ayrilip yeni duzenlemeler yapilacak ve yeni isim ve sistemler getirelecek. Yani su andaki ve onceki alinan butun diplomalar gecersiz. Bildiginiz sekilde bu okulun verdigi diplomalar zaten gecersiz.
benboyinlondon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil