Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Sarı Sayfalar / Duyurular »

Londra'ya geliyorum Hacettepe mezn. ing.tercümanım (ve PR uzmanıyım)PT/FTiş arıyorum

Seçenekler Stil
Alt 25.01.2009   #1
coldhands
Çaylak Üye

Yazılar: 10
Londra'ya geliyorum Hacettepe mezn. ing.tercümanım (ve PR uzmanıyım)PT/FTiş arıyorum

Merhaba ben Hacettepe Üniv İngilizce Tercümanlık mezunuyum. Ayrı ayrı Proje yönetimi, Halkla ilişkiler, Dış ticaret eğitimleri de aldım. AB gençlik projeleri hazırlayıp hayata geçirdim. Okuldan sonra geçen 2 yıl süresince önce ulusal kanalda haber muhabirliği yaptım sonra da tv yi bırakıp uluslararası büyük bir firmada ihracatla ve yabancı müşterilerle ilgilendim, şimdi sözlü çeviriye dönmek istiyorum ama iyi ibir hazırlık için Londra'da okula yazıldım en az 6 ay boyunca telaffuzumu ve iletişimimi geliştirmek istiyorum( malum hızlı konuşan bir native speaker tam kabus oluyor çeviride). 9 Şubat itibarıyla Londra'da Seven Sisters'da okula başlıyorum. Okulum 4-7 pm arası olacak onun dışındaki saatlerde çalışmak istiyorum. Ancak bana göre bir iş varsa kurs saatlerini değiştirme imkanım da var. Buradan da bir şansımı deneyeyim dedim.
coldhands isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil