kesinlikle kiyafet burada baya pahali hemde birseye benzemiyorlar ama fazlada getirip yuk yapma para vermek zorunda kalirsin ben 500 milyon odedim haberin olsun gerci 500 milyona burada o kadarda kiyafet alamassin buda bir gercek
benden tavsiye her zaman yagisli surekli yagiyor hani arada bir bitti diyorsun gunes aciyor yine yagmaya basliyor.ben buraya oyle kisa kollularla falan geldim simdi host familyden odunc aliyorum kiyafetleri bir kere ceket bulundur ben pismanim zira.
bn de kalktm kilolarca valiz getrdm pahali dediler die bosver herseyin en kalitelisi ni bulabilcein cok ucuz mazalar var gercekten yannda fazla bisi getrme ihtycn olnlarin disinda tavsiye yer istersende geldiin de haber at yazarm sana
ben ayakkabı konusunda endişeliyim :S ağustosta geliyorum 1 aylığına. bez converse ve spor ayakkabı getirsem yeter mi? yoksa yağmur yağıyor diye derileri mi getireyim? TR deki gibi yollar göl gibi olmuyordur tabii ki ama yine de panik yaptım
ben sirf converselerle geldim su aliyor bir spor ayakkabi getirin derim.ama insanlara bakarsan burda o yagmurlu hava daa etek giyip terlik giyeni de var bot ile mont giyeni de