Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Seçenekler Stil
Alt 17.01.2009   #1
diyalektik
Üye

Yazılar: 69
Londra'dayım İş Arıyorum

arkadaşlar gelelı bir-kaç gunn oldu londraya iş arıyorum calıtıgı ış yerınde eleman ıhtıyacı olan varsa mesajlarınızı beklıyorum hatta nomuda vereym
07551327649

akıl verıcek umudu kırıcak arkadaşlar yazmasın lutfen
diyalektik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2009   #2
ckaan50
Üye

Yazılar: 78
arkadaşa yardımcı olun lütfen acil yardıma ihtiyacı var
ckaan50 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2009   #3
kebabaddict
Kıdemli Üye

Yazılar: 178
Güzel kardeşim,akıl verecekler aramasın filan yazmışsın ama bunu akıl değil de tavsiye olarak algıla lütfen. Mc Donald's'ın internet sitesinden iş başvurusu yap çok büyük ihtimalle ararlar. Saat başına 5.73 veriyorlar ve 25 saat istediğin zamanlarda çalışabiliyorsun.İş,biraz ağır ama ilk etapta oraya kapağı at daha iyisini bulana kadar.Sitede nerelere eleman gerektiği de yazar.İyi şanslar...
kebabaddict isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2009   #4
Erdal_1982
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Arkadasin ben lonrada olsaydim yardim ederdim ama sana internet adresi gonderiyorum is ilanlarina bak mutlaka bulursun bayagi kacak calisan insanlari yurt disi ettiler isci arayan cok. Bu verdigim adrese gir http://olayonline.com/OlayGazeteLogi...=/Default.aspx
Erdal_1982 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2009   #5
diyalektik
Üye

Alıntı:
kebabaddict´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel kardeşim,akıl verecekler aramasın filan yazmışsın ama bunu akıl değil de tavsiye olarak algıla lütfen. Mc Donald's'ın internet sitesinden iş başvurusu yap çok büyük ihtimalle ararlar. Saat başına 5.73 veriyorlar ve 25 saat istediğin zamanlarda çalışabiliyorsun.İş,biraz ağır ama ilk etapta oraya kapağı at daha iyisini bulana kadar.Sitede nerelere eleman gerektiği de yazar.İyi şanslar...
akilvermesin derken bunu demedim yok dur daha bulursun yok kriz var falan gibi seyler icin guzel kardesimtesekkurler bakicam Mc donald`sa ama onlar arasa bile bakalim konusucak kadar ing var mi?cat pat iadere ederiz belki
Alt 20.01.2009   #6
diyalektik
Üye

Alıntı:
Erdal_1982´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadasin ben lonrada olsaydim yardim ederdim ama sana internet adresi gonderiyorum is ilanlarina bak mutlaka bulursun bayagi kacak calisan insanlari yurt disi ettiler isci arayan cok. Bu verdigim adrese gir http://olayonline.com/OlayGazeteLogi...=/Default.aspx
sagol dostum bakayim oraya bi

hadi arkdaslar cevresinde elaman arayan falan yok mu?
Alt 26.08.2009   #7
gurol
Çaylak Üye

Yazılar: 1
yardimci olunmasi mumkunmu

selam
5yildir londrada yasamaktayim ing.ehliyetim var legal calisabilirim is ariyorum full time veya part time da olabilir
gurol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.08.2009   #8
ovidius_27
Üye

Yazılar: 51
slm arkadaşım dediğine göre 5 yıldır londrada yaşıyormuşsun bende londraya gelecem ve orada part time işe ihtiyacım olacak bana bu konuda biraz bilgi verirmisn orada part time iş bulmak zor olurmu benim için... ingilizce düzeyim orta geçen yaz work and travelle amerikaya gitmiştim ve şimdi londraya gelmeyi planlıyorum lütfen aydınlatıcı bir mesaj yazarsan sevinirm şimdiden teşekkürler...
ovidius_27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.08.2009   #9
Tasarımcı
Kıdemli Üye

Yazılar: 325
sevgili ovidius,

demekki zormuşki, 5 yıllık ingilterede yaşamasına rağmen iş için foruma yazdığına göre, durumun ehemmiyetini sen düşün... sanırım geçerli bir meslek yoksa orda iş bulmak çok zor. ne iş olursa yaparım diyenlerin işini sanırım hintli polonyalı ve uzakdoğulular yapıyor. benim mesleğim bu diyebiliyorsan sanırım rahat iş bulabiliyormussun, IT gibi Tasarım gibi....
Tasarımcı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.08.2009   #10
ovidius_27
Üye

Yazılar: 51
Alıntı:
Tasarımcı´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili ovidius,

demekki zormuşki, 5 yıllık ingilterede yaşamasına rağmen iş için foruma yazdığına göre, durumun ehemmiyetini sen düşün... sanırım geçerli bir meslek yoksa orda iş bulmak çok zor. ne iş olursa yaparım diyenlerin işini sanırım hintli polonyalı ve uzakdoğulular yapıyor. benim mesleğim bu diyebiliyorsan sanırım rahat iş bulabiliyormussun, IT gibi Tasarım gibi....
arkadaşım sen londradamısın ? part time iş bulmak bu kadar zaormu yani
ovidius_27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil