İngiltere'ye geliyorum ...

Seçenekler Stil
Alt 15.06.2008   #1
rbbot
Çaylak Üye

Yazılar: 24
Londradan iskocya turu

arkadaslar ben onumuzdeki hafta brightonda yasayan bi arkadasimi ziyarete geliyorum turkiyeye donus ucagim da 30 haziran pzt gunu. iskocya turuna da katilmaya karar verdik ama brighton merkezli turlarin donusu pzt aksami oldugu icin bize uymadi. en gec pzt sabahi (veya oglen) londrada olmam gerekiyor, bunun icin uygun bir tur programi arastirmak istiyoruz ama ben turkiyede arkadasim da brightonda oldugu icin pek bir sey yapamadik. londradaki arkadaslardan ricam, bildiginiz bu tarz tur sirketleri varsa bana web adreslerini vermeleri, programini bildikleriniz daha da iyi olur. haftaici turu da olabilir, isten izin alabilecek arkadasim. 3-4 gunluk, fiyati 120 pound civarlarinda olan bir tur ariyoruz konaklamali paket. fikir verirseniz cok minnettar kaliriz simdiden tesekkurler
rbbot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2008   #2
calculus
Çaylak Üye

Yazılar: 2
ingiltereden başka ülkelere turlar

Merhaba, ben de dönüşümü kurs tarihinden 5 gün sonraya aldım paris gezisi yaparım diye var mı ingilterede tur düzenleyen bildiğiniz tur şirketi 5 günlük olsa paris amsterdam gezisi olsa süper olurdu
calculus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil