arkadaşlar merhaba..cuma günü londra hethrow'a indikten sonra bournemouth'a geçicem..valiz sıkıntı olur, fazla kasmayalım deyip havaalanı karşılamayı düşünüyordum fakat istenen fiyat bayagı bir uçuk çıkınca vazgectim.bildigim kadarıyla tren veya otobüsle gidiliyor..ben google map'ten araştırdım ve kalacagım eve en yakın istasyonu tespit ettim..fakat benim için sorun hethrow'dan trene binmek.zira tahminim metroya kolayca ulaşılabilir fakat tren hakkında hiçbir fikrim yok..ayrıca hangi trene binmem lazım,bu tren nerden gelir nereye gider bunlar soru işareti..bunları orada sorarak da bulabilirim belki fakat gitmeden biraz bilgim olsun istiyorum..bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..ayrıca benim gibi yeni gidecek olan arkadaşlar kalacak yerlerinin adresini,okulun ismini vs. google map'te mutlaka arayıp bulsunlar..hem gidecekleri yer hakkında fikir sahibi olurlar hem de karşılama denen aldatmaya düşmezler..ing. öncesi muazzam fikirlere sahip olurlar..muhtemelen herkes biliyordur bilmeyenler için benim de bir katkım olsun
sanırım kimse bilmiyor..ben sordum ben cevaplayayım bari
heathrow'dan metroya bindiginizde -ki zaten tek bir yöne metro var_ leicester square'da iniyorsunuz ve waterloo istikametine giden metroya biniyorsunuz..waterloo'dan trene biniyorsunuz ve bournemouth'da kalacagınız eve en yakın istasyonda iniyorsunuz..waterloo'dan son tren saat 18,35'te (ben son anda yetiştim) öyle işte..gelmeyi düşünenler için faydalı olur umarım