Birde Umut Adası isimli 2007 yaımı bi film var.Gitmeyi düşünen arkadaşlar birde onu izlesinler.En azndan küçük bi fikirleri olur.
Hep iyi tarafına bakıyoruz olayın ama,birde madalyonun diğer kısmı var.
ya arkadslar böle adamların actıgı topiklere yorum yapmayın bu adam gecende yok orda yaratıklar var yok bilmem ne die yazı yazan adam ya kardesım sanane bırak millet oraya gidince görsün . Anlaşılan sana orda baya bi kazık atmıslar Bırak insanlar bazı şeyleri yaşayarak ögrensin türkün türkten baskada dostu olmaz bunu unutma ...
Konu lmspay tarafından (16.10.2009 Saat 19:56 ) değiştirilmiştir.
Birde Umut Adası isimli 2007 yaımı bi film var.Gitmeyi düşünen arkadaşlar birde onu izlesinler.En azndan küçük bi fikirleri olur.
Hep iyi tarafına bakıyoruz olayın ama,birde madalyonun diğer kısmı var.
krdesım sen marslımısınn bende maraslıyımmm..ama yazdıgın yazıdan bısey anlamdım ne anlatmak ıstıyosun..
ya ne biraz oyle gelmesi burda arkadasim resmen insanlarla alay ediyor, tamam kabul ingilizce bilmezler, ve yardim alirlar ama bunu yapan bir tek onlar degil ki? indianlar mesala her birisinin 10 cocugu var ve hepsine devlet ev verir onlarda kiraya verir. onlara soyleyemezsin tabi. yada kayseri ve baskalari. bunun marasi,antebi,istanbulu yok bu bir kultur meselesi. umut adasiyla nasil kiyasliyabiliyosun anlamadim. umut adasi komediydi. sacmalik tamamen. anlasilan maraslilar duduklemis arkadasimi.
ya ne biraz oyle gelmesi burda arkadasim resmen insanlarla alay ediyor, tamam kabul ingilizce bilmezler, ve yardim alirlar ama bunu yapan bir tek onlar degil ki? indianlar mesala her birisinin 10 cocugu var ve hepsine devlet ev verir onlarda kiraya verir. onlara soyleyemezsin tabi. yada kayseri ve baskalari. bunun marasi,antebi,istanbulu yok bu bir kultur meselesi. umut adasiyla nasil kiyasliyabiliyosun anlamadim. umut adasi komediydi. sacmalik tamamen. anlasilan maraslilar duduklemis arkadasimi.
acaba nasil duduklemis!!! benim yasadigim yerdede bir aile var marasli kebap dukkani isletiyorlar bu zamankadar ne bir terbiyesizliklerini nede kimsenin hakkini yediklerini gordum gayet efendi bir adam ve karisi kucuk birde kizlari var tahminimce kurt yada aleviler ama benim dinim icin bir kotu soz soylediklerinide duymadim biz once kendi icimizdeki pislikleri ayiklayalim sonra marasliya bilmem neliye laf edelim
Mesela; küçükken topum inşaata kaçmış olsaydı, arkamdan gelen abimiz de Maraşlı olsaydı ben de böyle bir konu açmayı düşünürdüm valla ne yalan söyleyeyim
Mesela; küçükken topum inşaata kaçmış olsaydı, arkamdan gelen abimiz de Maraşlı olsaydı ben de böyle bir konu açmayı düşünürdüm valla ne yalan söyleyeyim
tüm arkadaşlara sevgılı arkadaslar maraşlıların yaptıklarını herkes bılmekte ıyı veya kötu oldugu asla tartısmamak lazım herkesın kendı fıkrı tabiki.
ama dogruya dogru demek dogru olur dıye duşunmek lazım