İngiltere'ye geliyorum ...

Seçenekler Stil
Alt 03.07.2008   #1
blueturshu
Üye

Yazılar: 56
Question Londra'da şehir turları

arkadaşlar merhaba bende yardımlarınız bekliyorum.gelecek hafta Londra da olacağım dil eğitimi için ama biraz da başka bir ülkeye gidiyorum tanımak istiyorum bu yüzden bildiğiniz tur ya da ne bileyim bu tarz gezileri hazırlayan bildiğiniz güvendiğiniz tercih ettiğiniz ve önerdiğiniz bir yer var mı?teşekkürler şimdiden.
blueturshu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.07.2008   #2
liana
Üye

Yazılar: 32
baba tur a vercein parayi al bi harita al al kamerani semsiyeni suyunu sandvcini basla londra dan elbet cikarsin bi yerlere turla gezerken pek eglencik deil.belki kendi basina geznce anlamican ama hic deilse eglenceli.sahsen bn ole yaptm heryeri biliorm artkk.bn ce en guseli haritaya bak gez dur nerde istersen mola ver yemk ye .sadece dolanmaya cikmadn once internette londrada ki en onmli muzeler en ii rest.cinema fln adreslerni yaz sor a sora git.onn disinda otobs turlari var 25 pound fln her yerde.atla bitanesne ges 2 3 saat her yeri gor .sonra in tekneye bin fln istersen eslik ederm
liana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.07.2008   #3
blueturshu
Üye

Yazılar: 56
çok teşekkür ederim de ilk defa geliyorum ya tırstım bu dediklerini tek başıma yapmaya eşlik etmene de sevinirim.

Konu blueturshu tarafından (05.07.2008 Saat 11:21 ) değiştirilmiştir.
blueturshu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2008   #4
liana
Üye

Yazılar: 32
baba topragimiz bir ya gerci farklida olsa turkuz yardm edrz ne demis maria carrey no pnk no stres
liana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil