Arkadaşlar 3 hafta önce 3 aylık dil kursu için geldim,st.giles'ta eğitim görüyorum russell square'ye çok yakın,tam olarak yeri çıkartamayanlar için oxford street'e 5 dakika mesafedeyim.Bilen arkadaşların yardım etmesini istediğim konu Londra'da sigara yasağı var fakat nargilede mi içemiyoruz ? Tabii içiliyorsa sizden ricam içilen bir kafe restoran falan tarif etmeniz şimdiden teşekkür ederim.
edgware road (zone1) duraginda iniyorsun.. yol boyunca heryerde gorebilirsin ama herkes yol manzarasina karsi iciyor.. sanirim iceride yasak. bu bolgedeki lokantalarda guzel.. gerci ben birinde yemek yedim ama baska giden arkadaslarda burda guzel lokantalar oldugunu soyledi.(reklam gibi olmasin yemekleri lezzetli olan bir lokanta soyleyeyim AL AREZ. hafta sonu ve aksam 6 dan sonra gitmeniz tavsiye edilir.)
hampstead te bir yer var nargile icebilecegin,"darna" dogru hatirliyorsam adi,hampstead undergrand tan cikinca asagi sapiyorsun nargileler disarda zaten hemen gorursun,icerde icmek yasak,yemekleride guzel,
gerek yok bunlara bizim nigaz lar wardı bebeler de wardı nargile elmalı bak okadar ankarada war nargıle cafeler onların kı kadar degil bi cekiyosun akşama kadar elma heryer ..