İngiltere'ye geliyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum »

Londrada kalacak yer arıyorum! Ocak Ortasında geliyorum

Seçenekler Stil
Alt 11.12.2007   #1
CanKa.
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Londrada kalacak yer arıyorum! Ocak Ortasında geliyorum

Merhabalar herkese,

Ocak ortasında Londraya master için geleceğim. Okulumun ismi european school of economics, yurtları yokmuş onlarda bana bir kaç emlak sitesi fln gönderdiler. Londra ve özellikle bu konaklama konusunda hiç bir bilgim olmadığı için internetten araştırmaya çalışıyorum. haftalık £80-£90 verebilirim zannedersem. etrafınızda bildiğiniz böyle kiralanacak bir oda fln varmıdır?

Bir de bir sorum olacak londrada metro çok pahalımı? yani benim okul 1.zoneda yer alıyor zannedersem (belgravia olması lazım olduğu yerin). Okula yakın bi yerde bi o da tutsam yürüyerek gitsem veya uzakta ucuza tutsam da metroyla gitsem hangisi daha ucuz ve mantlık olur sizce?
CanKa. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.12.2007   #2
TheSpeedStorm
Çaylak Üye

Yazılar: 11
okula yakın ew tutmayı hic dusunme,haftalk 1 - 1 bucuk milyar verceksen o baska ben 70 sterline kalıorm haftalık acton town da metroyla merkeze yarım saat gayet mutluyum
TheSpeedStorm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil