Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Şehirler »

Londrada kalabilinecek oteller

Seçenekler Stil
Alt 08.07.2008   #1
smmugler
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Londrada kalabilinecek oteller

londrada kalinabilecek ucuz temiz oteller varmidir bildiginiz var ise web site adresini falan yazarsaniz sevinirim...
smmugler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2008   #2
murat959
Kıdemli Üye

Yazılar: 126
merhaba londradan yeni geldim picadilly den manor haouse yönünegidipmanor haouseda inersen istasyonun karşısında seven sisters road başlar yaklaşık 1 km boyunca sırasıra hoteller vardır online rezervasyon için se www.studios92.comsitesini tavsiye edebilirim online sorunsuzrezervasyon yapıyorlar yerleri manor haouse lordshiproad da kolaylıklar dilerim
murat959 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.09.2008   #3
creature
Çaylak Üye

Yazılar: 27
victoria couch station a yakın pansiyon tarzı yerler var. yatak artı kahvaltı 30-40 pound falan gunluk. bikaç kişiyle beraber kalmayı göze alırsan 10-15 paundada kalabilirsin
creature isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2008   #4
mavitebesir
Üye

Yazılar: 94
ya bana da lazım öyle temiz düzgün bir otel geceliği 30-40£ olucak çift kişilik bir oda tutabilecegimiz. londra merkeze yakın olursa iyi olur, merkeze yakın olmıcaksa da tren istasyonlarına falan yürüme mesafesinde olan. çok şey istiyorum dimi? birmingham da olur aslında ama ben internetten biraz arastırdım londradaki oteller daha hesaplı gibi geldi. fikri olan varsa yazarsa acayip makbule geçer gerçekten.
mavitebesir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil