İngiltere'de dil okulu ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de dil okulu »

Londra'da Iyi Ingilizce ögrenemezmisiz

Seçenekler Stil
Alt 13.08.2008   #1
clubdejavuy
Çaylak Üye

Yazılar: 6
Londra'da Iyi Ingilizce ögrenemezmisiz

merhaba ben ıngıltere ye londra ya dıl egıtımı ıcın gelıcem seneye sımdıden haazırlık yapıyorum soruyorum bazılarına londra'da ıngılız cok az orada ıngılızce ogrenemessın guney e ın dıyorlar guneyde daha ıyı ogrenırsın kararsız kaldım bende

londra'da yasayan okuyan arkadaslara sorum var

londra'da yonetıcılerı ıngılız olan dıl okulu bılıyormusunuz tavsıye edebılecegınız var mı 9-10 aylık?
clubdejavuy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2008   #2
serks
Çaylak Üye

Yazılar: 18
slm clubdejavuy

bak simdi arkadasim oncelikle dedigin gibi londrada fazla ingiliz yok bu konuda haklisin ama yabancilarda ingilizce bilmiyor anlamina gelmez bu bu forumda cok dikkat ettim arkadaslar kuzey londradaki Turklerin sayisindan sikayetciler.....

Demek istedigim insan istedikten sonra ingilizceyi heryerde kapar ama yok sen derse girim bitsinde arkadaslarla takilalim dersen birde bu arkadaslar Turk olursa o zaman ogrenmemen gayet normal....

Bosuna londrayi suclamayin ingilizce ogrenemiyinceDDD
serks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2008   #3
clubdejavuy
Çaylak Üye

Yazılar: 6
ingilizlerin yogun oldugu boyle neresı bana guneydeki şehirleri söylediler dogrumu
clubdejavuy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.08.2008   #4
Mete_
Üye

Yazılar: 82
acikcasi sifirdan, iyi ingilizce bilmeyenler londrayi tercih edebilir NEDEN?

londrada kimse dogru durust ingilizce bilmez, okulda sokakta daima yabancilar vardir bu yeni ing ogrenen insana guven verir eve kapanmaz sokaga cikar alisverise cikar kendine guvenir cunku kendisi gibi bir cok yeni ogrenen insan vardir.

belli duzeyden sonra londra iyi degildir.

cunku aksan bozulabilir, bozuk sokak ingilizcesi ogrenilir, hep ayni kelimeler kullanildiginda ilerleme saglanamaz.

yani 6 ay londra, 6 ay londra disnda bir yer derim ben.
Mete_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.08.2008   #5
eros
Üye

Yazılar: 80
londradaki kaliteli kurslar

merhaba arkadaslar.benim bildigim turklerin az oldugu 2 tane kurs var.bunlar kaliteli kurslar zaten fiyatlari kontrol ettiginizde goreceksiniz.birincisi shane global yeri bond street istasyonuna cok yakin.digeri lite queensway bolgesindedir.kuzey londrada cok turk var.guney londrada daha az.ben guney londrada yasiyorum.diger sehirlerde yasamanin bazi zorluklari var sanirim.cunku bu foruma bircok arkadas baska sehirlerden yaziyor ve bircogu hallerinden memnun degiller.konusacak birilerini dahi bulamamaktan yakiniyorlar.sanirim londra bu acidan cok daha iyidir.en azindan dayanisma icinde olunabilir diye dusunuyorum.is bulma acisindan daha cok firsatlar var.kolay gelsin.
eros isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.08.2008   #6
ozgur cocuk
Kıdemli Üye

Yazılar: 275
oncelikle slm ben ingiltereye gelirken banada cok laf ettiler yok turkler takilma ingilizcen bozulur seni yoldan cikarirlar felan ben buna karsiyim ingiltereye gelip ing ogrencem diye kendi dilini kaybedenler var turklerde takilicaksiniz ama fazla deyil bir iki tane ile baya samimi olun yeter fazlasi zarar
ben ingiltere yerlesimi aldim 3 senedir burdayim burdaki uzun sure yasayan turkleri gordum cogu kebabci olup cikiyo gurbetde birbirine yardim etceklerine turkiyedeki gibi birbirini yiyolar
ozgur cocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2008   #7
zpoyraz
Çaylak Üye

Yazılar: 4
arkadaşlar bilen yardım etsinnn lütfenn bloomsbury international school nasıl bi okull ingilizcem düşük seviede londradaymış okul bana faydalı olurmu mu 6 ay düşünüorum 6 ay sonunda iyi bi ingilizceye sahip olurmuyum lütfenn yardım edin kararsız kaldım evraklarımı hazırladım vizemdede sıkıntı çıkmaz eminim ama ordada rezil olmak kötü bi okula gitmek istemiorum
zpoyraz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2008   #8
zpoyraz
Çaylak Üye

Yazılar: 4
ya bilen yokmu bu okulu bloomsbury international school
zpoyraz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil