Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Seçenekler Stil
Alt 06.02.2009   #1
yasins
Üye

Yazılar: 48
Londra'da iş durumu ???

Kaç haftadan beri deliriyorum ne yapıcam diye.Bir-iki arkadaşım var Londrada.Onlarla konuşuyorum içimi inanılmaz derece de kararttılar.''Yasin burda iş yok,yasin burda piyasa durgun,aman yasin paralı gel,aman yasin şunu yap,bunu yap,onu al'' ''öööffff dedim harbiden !

Londra'ya Mayıs-Haziran arası uzun dönem dil okuluyla gelicem.İnsan düşünmeden de edemiyor.Ben Londra'da geçimimi kendim finanse edicem ve İşe çok ihtiyacım olucak ama bu söylenenler çok kasıyor beni.Bu derece mi Allah aşkına ya ? Yani ben bir markette raf düzenleyici olmak istesem,bir magazada satış danışmanı olmak istesem hadi onu geçtim bir otelde temizlikçi olmak istesem olamayacak mıyım şimdi ? Londra iş bulma konusunda bu derece fakirleşti mi yani yoksa ben mi çok fazla karamsar gördüm havayı ?
yasins isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2009   #2
danny_z
Kıdemli Üye

Yazılar: 106
Alıntı:
yasins´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kaç haftadan beri deliriyorum ne yapıcam diye.Bir-iki arkadaşım var Londrada.Onlarla konuşuyorum içimi inanılmaz derece de kararttılar.''Yasin burda iş yok,yasin burda piyasa durgun,aman yasin paralı gel,aman yasin şunu yap,bunu yap,onu al'' ''öööffff dedim harbiden !

Londra'ya Mayıs-Haziran arası uzun dönem dil okuluyla gelicem.İnsan düşünmeden de edemiyor.Ben Londra'da geçimimi kendim finanse edicem ve İşe çok ihtiyacım olucak ama bu söylenenler çok kasıyor beni.Bu derece mi Allah aşkına ya ? Yani ben bir markette raf düzenleyici olmak istesem,bir magazada satış danışmanı olmak istesem hadi onu geçtim bir otelde temizlikçi olmak istesem olamayacak mıyım şimdi ? Londra iş bulma konusunda bu derece fakirleşti mi yani yoksa ben mi çok fazla karamsar gördüm havayı ?

1 aya yakin buradayim cv vermedigim yer kalmadi diyebilirim hala bulamadim yani ama sen geldiginde yaz donemi oluyo sonucta daha rahat is bulursun umutsuz olma cok
danny_z isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2009   #3
luthien
Çaylak Üye

Yazılar: 13
bende yaza dogru islerin cogalabilecegi kanisindayim.ancak 1 aydir is ariyorum ve hala bulamadim.geri donmek zorunda kalmak istemiyorum..sana is verebilecek tanidiklarin var ise isin kolay olabilir..gerisi sansa kalmis.suanki durum gercekten ic acici degil.temizlik islerinde bilr referans ariyorlar.zaten restaurant ta calisabilmek icin fln iyi ingilizce istiyorlar.bizde cok umutlarla geldik ama suan kotu durumdayiz..
luthien isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2009   #4
katastrof
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Danışmanlık şirketide londra da işşiz kalan olmaz. Sadece işi beğenmiyen vardır diyordu.
katastrof isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2009   #5
yasins
Üye

Yazılar: 48
Allah aşkına ya bana böyle şeyler yazmayın Valla okuyunca daha da fena oluyorum
Harbiden mi ya ? Olaya bak ! Demek temizlikçilik için bile referans istiyorlar ? Olaya bak ya !
yasins isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2009   #6
luthien
Çaylak Üye

Yazılar: 13
burda gercekten cok kafe var.pub var.birazda sans isi sanirim.londra cok buyuk bir sehir.her semtte mc donalds,subway,starbucks fln var..sadece ocak subat donemi icin durgun diorlar marta dogru duzelmesini bekliyorum..
luthien isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2009   #7
naughty
Çaylak Üye

Yazılar: 5
ıs bulmak gercekten cok zor ama umıdımızı kaybetmemek lazım.
naughty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2009   #8
uskudar33
Üye

Yazılar: 50
Malesef arkadaslar burada olan tum gercekleri soylemis.
Oyle sunu yapmak istesem yapamayacak miyim diye bir sey yok zaten.
Sen isteyemiyorsun. Yani senin secim yapabilecek bir durumun kalmiyor ne yazikki.
Inan bana, tuvalet temizlemek icin bile sansliysan ancak ve ancak siraya girebilirsin ise kabul edilme konusunda.

Benim de gelelim iki ay oldu, hala issizim. Deneyimin yok, ingilizcen akici degil, vizen kisa, kriz var... Yani her sey aleyhine burada...
Belki sen geldiginde durumlar degisir bilemiyorum tabi.
uskudar33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.06.2009   #9
Mehmety
Çaylak Üye

Yazılar: 9
Londra fakirlesmedi de... ingiltere tamamen avrupanin yatagi oldu...
ayak isini yapacak Polonyali Bulgar Rumen vs varken...
Adi tamamiyle kotuye ve dolandiriciya cikmis turkleri kimse calistirmiyor...

kimse kendini kandirmasin ben 1 yildan fazladir is basvurusu yapiyorum... Hem Istanbulda 4 yilimi verdigim kendi sektorumdeki firmalara, hemde bilimum ( tuvalet ve mutfak temizligi dahil ) ayak isi yapacagim turde restoran vs onume gelen tum islere basvuruyorum... Ama sonuc yok... ( bu arada suanda 2 yillik gecici oturumum var ve Londra merkezde yasiyorum Pimlico )

ve olucak gibi de durmuyor...
Mehmety isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.06.2009   #10
ozzy48
Kıdemli Üye

Yazılar: 210
arkadaslar gerekli seyleri soylemisler.gercekten is bulmak cok zor artık biz sadece az cok ingilizlerle calısmıs yasamıs kisiler olarak yeni mezun arkadaslara yardımcı olmak istiyoruz amacımız kesinlikle karamsarlık degil realiteyi soylemek.tavsiyem kesinlike ise ihtiyacları varsa yiyecek icecek sektorunu arastırsınlar(otel restorant pub cafe vb) ayrıca ben bu işi yapamam diye dusunmesinler(uzun shift ,deneyim) cunku onemli olan inanmak binlerce afrikalı bulgar vb kolaylıkla calısıyor bu sektor Türklerin en basarılı ve girisimci oldugu sektordur
ozzy48 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil