Tanıdıgım Vasıtasıyla orda bir dil kursuna yazıldım 1 yıllık 3000 ytl olarak anlaşmış. Okul Londrada Suan Sözleşmeli bilgisayar ogretmenlıgı yapıyorum okul kagıtlarım gelınce vize başvurusu yapacam 2 yıllık bilgisayar programcılı okudum ve suan acıkogretım 3 sınıf ögrencisiyim askerlikten ilşkim yok ve turkiyede beledıyede bilgi işlem sorumlusu ve 8 ay halk eğitim merkezi bilgisayar ogretmenlıgı yaptım. sizce vizede sorun olurmu. En çok korkutugum olayda burdan gelırken biraz birikmiş paramla gelecem orda bilgisayar alnında iş bulabilecekmiyim bilgisayarcı oldugum için bilgisayarı inglizce kullanmada sorunum yok bilgisayaın donanımsal olarak herseyınden anlarım. webtasarım gibi konularda çok proje urettım.. Ben orda 2 yıl gibi bir süre kalmak istiyorum yani herhangi bir birikim yapmak peşinde degılım yanı 1000 puond giderim varsa 1000 puond alsam yeter bana o yuzden bu sorumlarıma cevap verirseniz çok teşekkürler...
evet kendim basvuru yapacam işte tek korkum orda ihtiyacı karsılayabılecek bir iş bulabılecekmıyım ingilizcem yok denecek kadar az zaten 1-2 sene kalıp gerı donmek istiyorum cevap veren arkadaslara teşekkurlerç