İngiltere'ye geliyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum »

Londrada Dil Okulu ve Bir Kaç Sorum Olacak

Seçenekler Stil
Alt 05.04.2008   #1
mokuyucu
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Londrada Dil Okulu ve Bir Kaç Sorum Olacak

Öncelıkler Herkese Merhabalar....

Tanıdıgım Vasıtasıyla orda bir dil kursuna yazıldım 1 yıllık 3000 ytl olarak anlaşmış. Okul Londrada Suan Sözleşmeli bilgisayar ogretmenlıgı yapıyorum okul kagıtlarım gelınce vize başvurusu yapacam 2 yıllık bilgisayar programcılı okudum ve suan acıkogretım 3 sınıf ögrencisiyim askerlikten ilşkim yok ve turkiyede beledıyede bilgi işlem sorumlusu ve 8 ay halk eğitim merkezi bilgisayar ogretmenlıgı yaptım. sizce vizede sorun olurmu. En çok korkutugum olayda burdan gelırken biraz birikmiş paramla gelecem orda bilgisayar alnında iş bulabilecekmiyim bilgisayarcı oldugum için bilgisayarı inglizce kullanmada sorunum yok bilgisayaın donanımsal olarak herseyınden anlarım. webtasarım gibi konularda çok proje urettım.. Ben orda 2 yıl gibi bir süre kalmak istiyorum yani herhangi bir birikim yapmak peşinde degılım yanı 1000 puond giderim varsa 1000 puond alsam yeter bana o yuzden bu sorumlarıma cevap verirseniz çok teşekkürler...

Saygılarımla.
mokuyucu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2008   #2
gagari
Üye

Yazılar: 81
Arkadasim bilgisayar isleri geneelde ingiliz pakistan ve hintlilerin elinde bu is dalinda seni gecindirecek para kazanman cok zor. Bilgine...
gagari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2008   #3
mokuyucu
Çaylak Üye

Yazılar: 3
evet kendim basvuru yapacam işte tek korkum orda ihtiyacı karsılayabılecek bir iş bulabılecekmıyım ingilizcem yok denecek kadar az zaten 1-2 sene kalıp gerı donmek istiyorum cevap veren arkadaslara teşekkurlerç
mokuyucu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil