EKİM AYINDA 2 AYLIK BİR ZAMAN DİLİMİ İÇİN LONDRA'YA GELMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. KONAKLAMA OLARAK ÖĞRENCİ YURTLARINI DÜŞÜNÜYORUM OKULUN FİYATI İLLA Kİ UCUZ OLSUN GİBİ BİR KAYGIM YOK. BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN OKULUN VERDİĞİ EĞİTİMİN KALİTESİ VE ÖZELLİKLE KONUŞMA DÜZEYİMİ GELİŞTİREBİLECEĞİM BİR OKUL OLMASI. FİYAT TA ÖNEMLİ TABİ Kİ AMA BENİM İÇİN İKİNCİ PLANDA. BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR OKUL VARSA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...
eğer bunların hepsini göz önünde bulunduruyosan bence kendine 2 aydan daha fazla zaman ayırmalısn iki ayın senin için çok fazla faydalı olacağına düşünmüyorum tabiki birde ilk kez gidiosan bence biraz daha düşün we daha uzun kalmaya çalış
evet aynen katılıyorum. iki ayda anca alısırsın. baska bi numara olmaz. gittim londra gordum geldim dersin. aa ama diyosan benim ielts 6,5 derecem var ben sadece pratige geliyom bide gezip goreyim olur biseyler. yoksa yazık parana kardes. o vercegin parayla git rusya moldova romanya yap sana daha faydalı olur. kırallar gibi iki ay gecirirsin.
SAĞOLUN YANİ BU SÖYLEİKLERİNİZ BENİ MORALMEN ÇÖKERTMEYE YETTİ DE ARTTI BİLE. DAHA BU 2 AY KESİN DEĞİL DE (1 AY KESİN), BÜYÜK İHTİMALLE OLUR GİBİ GELİYOR. BEN ÇALIŞIYORUM. ÖĞRENCİ DEĞİLİM MAALESEF. BU 2 AYI AYARLIYCAM DİYE GÖBEĞİM ÇATLADI. SİZ BANA 2 AYDAN BİŞEY OLMAZ DİYOSUNUZ. YANİ İNGİLİZCEM O KADAR DA KÖTÜ DEĞİL. BEN ABİMLE BİRLİKTE GİDİCEM. O BAYAĞI Bİ KONUŞUYOR SADECE AKICI DEĞİL. BEN ABİMDEN BİRAZ DAHA KÖTÜYÜM, KONUŞMAMI GELİŞTİRMEM LAZIM.
LÜTFEN BANA LONDRA'DAKİ EN KALİTELİ OKULLARIN İSİMLERİNİ VERİN...BEN EMBASY CES'İ VE BELL'İ DUYDUM. BUNLAR NASIL YA DA DAHA İYİLERİ VARSA LÜTFEN İSİMLERİ.
2 AYIN KONUŞMAMI GELİŞTİRMEYECEĞİNİ DE DÜŞÜNMÜYORUM AÇIKÇASI. BU KADAR KARAMSAR BAKMIYORUM. SONUÇTA ADVANCE DÜZEYİNE GELMEYİ UMMUYORUM. YETERLİ SEVİYEDE KONUŞABİLMEYİ UMUYORUM. BİR DE BU BENİM İLLA Kİ İŞ HAYATI İÇİN İSTEDİĞİM BİŞEY DEĞİL. BU BENİM İÇİNDE Bİ HEVES. İNGİLİZCE KONUŞABİLMEK BANA BÜYÜK Bİ KEYİF VERİYOR.
valla sevgili kardesim sen kafaya koymusun sana dencek bisey yok.haa bide abinle beraber gidecekmisin o zaman tam super olacak senin is. bol bol turkce ver coskuyu. sen tavsiye istedin yazdık bizde. ama bosver londra gordum dersin. ama hala rusya ve cevre ulkelerin taraftarıyım, oralarda gecirecegin 2 ay ogrenicegin ingilizceye 5 basar ve hayatının sonuna kadar agzın kulaklarında dolasırsın.
YAA KARDEŞİM BEN ANLATAMIYORUM GALİBA DERDİMİ. ÇOK KÜÇÜK BİŞEY İSTİYORUM. SADECE BİLGİ SAHİBİ OLANLARIN BANA TAVSİYE EDEBİLECEĞİ LONDRA'DAKİ EN İYİ OKULLARIN İSİMLERİ...
merhaba,
Embassy, LSI, Bell, Aspect,Kaplan en pahalı okullar. "En iyi" demiyorum dikkat edin. Cunku mademkı bellı bır sevıyeye geldıgınızı dusunuyorsunuz artık bu sevıyeden sonra okulun sıze katacagı bışey yok. Artık yapacagınız sey bol bol pratık ve kelıme haznenızı gelıştırmek. Bu nedenle de binlerce sterlini bu okullara gömmenin anlamı yok.
3 haftadir Londra da Malvern House dil okuluna upper sevıyede devam ediyorum. Memnunum okuldan. Derslerde cogunlukla reading, writing, speaking yapıyoruz. Çok da iyi oluyor.
Bıraz olsun burada yasayan arkadasların soyledıklerıne kulak vermenızı sıddetle tavsıye ederım. Bu okullara o kadar para dökmeye değmez. Turkıye de özel ders almanız cok cok daha yararlı olacaktır yada burada daha uzun sure kalmalısınız. 2 ay ancak adapte olmanıza yeter. o kadar dıdınıp de bırıktırdıgınız paranıza yazık olacagından bız emınız ama sız yasayarak gormek ıstıyorsanız sizin kararınız tabı kı.
Umarım ıstedıgınız gıbı olur sonuç, bol şans.
ben su an ingilterede au-pairim gittigim okul (part-time) cok pahali.. pahali olmasinin yanisira oyle pek de bir mukemmel egitim yok...anladigim kadariyla pahali olmasi bisey degistirmiyor okullarin... bir de cok fazla turk var kucuk bi ilce okulu olmasina ragmen... cok fazla turk var diye londra yerine burayi tercih etmistim ama gordum ki degisen bisey yok...Biz heryerdeyiz )))
ben ogrenci vizesi alip londrada yasamaya karar verdim.. bu durumda ben de bazi okul adlari onermenizi rica etsem???
bir okul buldum English Studio diye internetten...ben biraz da okulun ucuz olmasina bakmak durumundayim zira cok zor kazandim burada....yani orta karar bikac kurs tavsiye edilirse cok iyi olur....
simdiden tesekkurler
super ya cok iyi oldu...bana da bir arkadasim tavsiye etti gerci tavsiye derken sadece bildigi bir okulmus ama cok turk var dedi...ben de olsun dedim burda da cok var...turklerin olmadigi yerler cok nadir bulunuyodur sanirim...
neyse haberlerini bekliyorum cok sagoll..