Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Şehirler »

Londra ya gitmeyenler parmak kaldirsin...

Seçenekler Stil
Alt 03.02.2009   #1
dudus
Çaylak Üye

Yazılar: 18
Londra ya gitmeyenler parmak kaldirsin...

Arkadaslar yaklasik 3,5 ay oldu, aile seciminde yasanilan bolge olarak londra yakinlari demistim, danisman onerisi ile malum londrada birsuru turk var, ingilizce ogrenmek istiyorsan bundan uzak durmalisin deyimiyle, geldik nuneaton a, iyi kotu alistik derken suyu cikti, yapacak bise yok belli bi sure sonra, burda da okuyorum hersey herkes londra da gibi, herkes orda bulusuyor, bende diyorum ki, bu taraflarda yok mu boyle arkadaslar, hafta sonlarini ingilterenin gorulmeye deger yerlerinde gecirmek isteyen, hani ortak bi bolgede bulusup gezelim, gorelim diyecek, evet ben de gitmedim londraya hadi gidelim diyecek gerci hava kosullari da musait olur mu bilmiyorum ama irtibatta olalim isterim arkadaslar, ilgilisine...
dudus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2009   #2
dudus
Çaylak Üye

:(

ne guzel herkes londrayi gormus, bi ben kalmisim
Alt 05.02.2009   #3
selin82
Çaylak Üye

Yazılar: 8
dudus bende kaldim gormeyen Londraya yakin bir yerdeyim ama malesef henuz gidemedim
selin82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2009   #4
dudus
Çaylak Üye

ben de yakin sayilirim heralde trenle 1 saat falan suruyomus ama nasil nereye gidilir bilmiyorum, eser kafama gore giderim de yalniz olsun istemiyorum...

Seçenekler
Stil