Eylul ortasi gibi Ingiltere pasaportumu aliyorum. Ingiltere Dogumlu olmama ragmen Boyle bir hakkimin oldugunu yeni ogrendim. Neyse daha once 6 sene Amerikada yasamama ragmen Ingiltere de hic bulunmadim. O yuzden nereye gelecegim, nerede kalabilirim bilemiyorum. Bu konuda Londra da yasayanlarin yardimini rica ediyorum. Bilgi verirseniz sevinirim. Birde gelince basit bile olsa hemen yapilabilecek ne isler var? Birde internetten baktigim kadari ile Brixton Hill, berrylands road da studio daireler haftalik 150 pounda kiralaniyor Bolge nasil acaba?
merhaba reddawn72.berrylands`i bilmiyorum ama brixton cok guvenli bir yer degil.bence ilk geldiginde bir oda kiralasan daha iyi olur.daha sonra herseyi kendi gozlerinle gorup nerede istersen ev tutarsin.ama londranin en guvenli bolgesi guneybati londradir(chelsea tarafi).kolay gelsin.
yaaa hic sormayin ben dogdugumda babam egitimdeymis Ingiltere de Ingiltere makamlarina hic gitmemis ama dogumumu kayit ettirmis Birth Certificate imi almis Turk konsoloslugundada kayit ettirirken biri vatandas olmuyor demis oda inanmis. Bende universiteyi bitirince Turkiyede Amerikaya gittim zaten aslinda sorusturacaktim yani sonucta bugune kadar sorusturmadim. Gecenlerde baskalarini vize almalari icin goturdum o zaman ogrendimki Birth certicate bir form ve 2 resim istiyorlar ve 2 haftada pasaportumu veriyorlar ve tabiiki cok mutlu oldum. Simdi ekim baslarinda gelecegim. Orada kalacak yer ayarlamak istiyorum gitmeden once yardimci olabilecek birileri varmi?
Merhaba
Nasılsın, ben de Londra'da kalacak yer arıyorum. Sen bulabildin mi? Sağolsun tanıdıklarımız hiç yardımcı olmuyor. Ben arkadaşımla beraber geleceğim. 2 kişilik aile yanı bir oda arıyorum. Ben de eylül sonu ekim başı gibi gelmeyi düşünüyorum.
benim oturdugum evde 2 oda kiraliyoruz ama cok uzun sure bos kalmaz.su siralar gelecek olan varsa yada su anda londrada bulunan ingilterede yasam baslaginin icinde londra`da kiralik oda konusunu detaylari okuyabilirsiniz.ilgilenenlerin dikkatine...
benim oturdugum evde 2 oda kiraliyoruz ama cok uzun sure bos kalmaz.su siralar gelecek olan varsa yada su anda londrada bulunan ingilterede yasam baslaginin icinde londra`da kiralik oda konusunu detaylari okuyabilirsiniz.ilgilenenlerin dikkatine...
yaaa hic sormayin ben dogdugumda babam egitimdeymis Ingiltere de Ingiltere makamlarina hic gitmemis ama dogumumu kayit ettirmis Birth Certificate imi almis Turk konsoloslugundada kayit ettirirken biri vatandas olmuyor demis oda inanmis. Bende universiteyi bitirince Turkiyede Amerikaya gittim zaten aslinda sorusturacaktim yani sonucta bugune kadar sorusturmadim. Gecenlerde baskalarini vize almalari icin goturdum o zaman ogrendimki Birth certicate bir form ve 2 resim istiyorlar ve 2 haftada pasaportumu veriyorlar ve tabiiki cok mutlu oldum. Simdi ekim baslarinda gelecegim. Orada kalacak yer ayarlamak istiyorum gitmeden once yardimci olabilecek birileri varmi?
selam senin adına sevindim londraya gitmeden evler hakkında bilgi edimenin en kolay yolu gumtree oredan dilediğin semte ev ,oda her ne istersen hatta arkadaş bile bulabilirsin kolay gelsin ben arada gidip geliyorum aynı siteyi kullanıyorum