İngiltere'de Üniversite ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Üniversite »

Londra veya çevresinde üni

Seçenekler Stil
Alt 10.06.2010   #1
kevindurant
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Londra veya çevresinde üni

Herkese iyi akşamlar.

Ben İstanbul'da özel bir üniversitede halkla ilişkiler 2.sınıf öğrencisiyim ve burdan çok sıkıldım, İngiltere'de(özellikle kuzenim orda yaşadığından londra ve çevresi) okumak istiyorum. Sanırım non-eu öğrenciler için application deadline 15 temmuz gibiymiş ve benimde bu yüzden elimi çabuk tutmam gerekiyormuş. İngilizce konusunda hiçbir sorun yaşayacağımı sanmıyorum, örneğin 1 ay sonra toefl'a girsem zorlanmadan iyi bir sonuç alabilecek düzzeydeyim.

Yalnız iki derdim var.

1) Bu sene 2. sınıfı bitrdiğimden ailem foundation class'ı filan kabul etmeyecek, en fazla 3 yıl okumam kaidesiyle oraya yollamak isteyecektir. Yani bu işi ayarlayıp onlardan izin almaya gittiğimde kaç sene kalıcaksın orda dedilermi 4 sene diyemem, 3 sene olursa hallederim. Kısacası 1.sınıftan başlamak istiyorum. Burdada yıllığı 22 bin tl civarında olan bir okulda okuduğum için maddi konuda pek bir laf edeceklerini sanmıyorum, orta dereceli bir okul ayarlasam mutlu bile olabilirler.

2) Çok kötü bir okula girmemem gerekiyor. Yani gidip School of Economics filan ben için imkansız ama ne bileyim birazda orta dereceli ismi olan bir okula kabul edilmem gerekiyor.

Sizce gitme şansım varmı? Başvurmalımıyım? Atlatıdğım noktalar vs. varmıdır ?

Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için..
kevindurant isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.06.2010   #2
kevindurant
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Arkadaşlar yokmu yardımcı olacak biri ?
kevindurant isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil