sağol şimdi indirmeye başladım. Bir sorum daha olacak. Arayacağım yer neresi olmalı. Ben İstanbulda merkezdeyim. İstanbul boğazı gibi süper bir yer değil ama iyi ve nezih bir yer olmalı. Tekrar teşekkür ederim.
hıımm senın durum vahım ozamn google dan bak gezip görülecek bakılacak yerler tatil yerleri sonra ısımlerini al bak sırayla ben gezdigim yerleri söleyim güsel whitby nothıngam derby scotland london chester alton tower buralar gusel yerler ben matlock da oturuyom orasıda gusel yesil le mavının bulustugu yer
sağol şimdi indirmeye başladım. Bir sorum daha olacak. Arayacağım yer neresi olmalı. Ben İstanbulda merkezdeyim. İstanbul boğazı gibi süper bir yer değil ama iyi ve nezih bir yer olmalı. Tekrar teşekkür ederim.
adres varsa yaz yada geniş bi arama misal mecidiyeköy londra vb. yada kurum adı arattır ben arattıdığım herşeyi buldum kurcalayarak
Londra da semtleri inceleyebileceğim (harita üzerinde olursa dahaiyi olur) bir site arıyorum.Bilen varmı?
Londrada cok fazla semt var oncelikle ne ariyorsunuz yasam icin mi is icin mi?
Daha sonrasinda belirlediginiz semtin council inin web sitesini bulup arkasindan criminal raporunu da internette arattirmalisiniz. Londranin guney bolgesi icin criminal raporu pek iyi degildir. Ama kuzey bolgesi icin dah iyi puanlamasi vardir. Akliniza gelen bir semt olursa yazarsaniz onunla ilgili bilgileri buradan yazabiliriz.
Ben South East de Londranin disinda kasabada yasiyorum ve hayatimdan cok memnunum. Eger internette arattirmak isterseniz Rochester. Trenle londra merkeze 40 dakika.
Aradığım İstanbul Kadıköy Moda gibi semtler hangileridir. Daha açık ifade ile Aşırı lüks yerler değil ama genelde belli bir kültüre ulaşmış insanların oturduğu yerler. İş kurup yerleşmek için arıyorum.Londra nın güneyi ama neresi ayrıca İlginiz içinde teşekkür ederim.