londraya gelmek isteyenlere onerim gelmeden once birkere daha dusunun cunku londra dil ogrenmek icin en kotu yerlerden birisi ben geldim ve hata yaptim.heryerde ,herokulda turk ingilizce konusma firsati bile bulamiyosunuz.amerika ve avustralya daha iyi bir tercih olur.birde ozellilke ST. GILES diye bir okul var londrada sakin sakin gelmeyin ,ben bu kursa geldim ve yapmadiklari kalmadi.herzman sorun cikariyolar.
merhaba,
neden Londra nin ingilizce ogrenmek icin dogru bir yer olmadigini dusunuyorsunuz? yasadiginiz olumsuz seyleri yazarsaniz cok sevinirim
Ayrica birkac kez duydugum birsey var. Nedense dil okullarindaki turkler mutlaka bir araya gelip bir grup olusturuyor ve surekli beraber zaman gecirip heryere beraber gidip geliyor ve aralarinda turkce konusuyorlarmis. Bu sekilde davranmaya onlari kimsenin zorladigini sanmiyorum. Sanirim bunun ingilizce ogrenmelerini olumsuz etkilediginin farkinda degiller.
Halen Londradaki bir okulda dil egitimi goren bir arkadasim var.Okulu dusuk ucretli bir okul olmasina ragmen cok memnun ve sinifinda sadece 1 tane turk var. arkadasim okulun tum faaliyetlerine katildigini, mumkun oldugunca cok tv izleyip, radyo dinledigini soyluyor. oradaki hayatindan da oldukca memnun.
Bir de neden St.Giles okulundan memnun kalmadıgınızı anlatir misiniz?
Merhaba söylenenlere katılıyorum gerçekten londra da cok fazla Turk var ama sıze tavsıyem benım gıbı guney londraya gelmenız guney londra ıngılızlerın bulundugu bı yer turk e rastlayacagınızı sanmıyorum.Ozellıkle Clapham ,Wandsworth,Balham Bolgelerınde.Ben bugün itibariyle 1 aydır burdayım.
bende ingiltereye gitmek istiyorum temmuz gibi, zannedersem yorkshire olacak duyduğum kadarıyla ingilizcesi biraz değişikmiş bu bölgenin doğrumudur? orada olanınız varmı şu anda?
arkadaşlar dil öğrenmek için londraya geldiğniiz zaman sakın olaki edmonton dalston gibi kuzey bölgelere gelmeyin türkten başka birşey yok
heryeri mekan yapmışız dil öğrenmek için güzel böleglere değil.burada ingilizce konuşanı dövüyoalr
sicakmi bence buraya yaz gelmicek biz bikac gundr aksamlri yeniden kalorifer yakmaya basladik desem gunes arada cikiyo oda yalandan bisi yada ben izmirde dogup buyudgm icin bana soguk geliyo buralar bilemicem
bu aralar serin arkadaşlar londra. mont la falan geziyorlar. yani hiç tanıdığınız yoksa da dünyada nereyi görmek istiyorsunuz? İstediğiniz yeri 24 saat canlı olarak izlemeniz mümkün. londra için http://www.earthcam.com/uk/england/l...am=trafalgarsq
not: görüntüler stroplu bir şekilde görülebiliyor. cisimler akıcı değil, biraz beklenildiğinde objeler yer değiştiriyor. yine de herşey belli...