İngiltere'de yaşam ...

Seçenekler Stil
Alt 06.06.2007   #1
justiz
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Londra

Merhabalar,

Önümüzdeki aylarda Ingiltereye Viyanadan gelmeyi planliyorum. Londra yakinlarinda kalacak bir yer ve iyi bir dil okulu ariyorum, bu konuda görüslerini belirtecek olan arkadaslara simdiden cok tesekkür ederim.

Ayrica Is konusunda, AB vatandasi olan birinin gecici olarak 6-8 ayligina is bulma olanagi nedir , bu konularda düsüncesini paslasacak olanlara cok tesekkürler. saygilarimla
justiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2007   #2
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
gidiyosun dukkanın birine ben calısmak istiyom diyosun. normalde calısma iznin yok ama ab vatandası oldugun icin yakanlansan bile bidaha her turlu girersin muhabbetine kimse bisey demiyo. bide su var isverenin yabancılar subeye gidiyo bu cocuk burda calıscak diyo ab vatandası oldugun icin 3-4 haftada calısma iznin geliyo. bi tane daha isci bulmaya gidiyosun bana is lazım ama ab vatandasıyım diyon, onlar senin derdini cozmeye calısıyolar.
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.06.2007   #3
sifre_b
Üye

Yazılar: 95
Mercer İnsan Kaynakları adlı danışmanlık şirketinin yaptığı bir araştırmada dünyanın en pahalı şehrinin Moskova 2. sinin Londra olduğu ortaya çıktı.

En çok tüketilen gıda, ev eşyası ve tekstil ürünlerinden oluşan 200 maddenin fiyatlarının incelenmesiyle elde edilen verilere göre Londra geçtiğimiz yıla göre 3 basamak birden yükselerek bu yıl dünyanın en pahalı kentler sıralamasında ikinci oldu

Buna göre en pahalı 2 odalı daire fiyatı olan kent olarak Tokyo belirlendi.
Tokyo’da bir aylık konut kirası 2110 sterlin. En ucuz konut kirası ise 490 sterlin ile Johannesburg’da.
Moskova’da bir kahve içmenin bedeli 3.14 sterlin iken Buenos Aires’de 1 sterlin yeterli.

kaynak : http://www.rotahaber.com/haber/20070...belirlendi.php
sifre_b isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil