Arkadaşlar 21 Eylül pazar günü uçağım Londra Stansted'e iniyor. Oradan trenle Newcastele'a gitcem. Bu civar hakkında bilgsi olan varmı. Havaalanından tren istasyonu yakınmıdır, zorlanırmıyım bulmakta. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar 21 Eylül pazar günü uçağım Londra Stansted'e iniyor. Oradan trenle Newcastele'a gitcem. Bu civar hakkında bilgsi olan varmı. Havaalanından tren istasyonu yakınmıdır, zorlanırmıyım bulmakta. Yardımcı olursanız sevinirim.
stanstead den liverpool istasyonuna direk tren 35 dakika oaradan kingscross istasyonu 2 istasyon oradan newcastle a tren var 1 saat sonra oradasin
Teşekkürler samy, ama ucuz uçak buldum ben stansted'den newcastle'a. aslında ucuzmu bilmiyorum ama internetten tren fiyatlarını araştırdım 100 GBP civarındaydı. Bende 70 GBP ye EasyJet'ten bilet aldım.
arkadaşlar ben fransadan istanbula ucuz bilet bulamadığım için fransa-londra-istanbul gibi bi güzergah izliycem ama ingiltere vizesi almayı düşünmüyorum. Geceyi Stansted Havaalanında geçirmem mümkün mü? Amerikaya giden arkadaşlarımın Almanya'da aktarma yaptıklarını biliyorum.Aynı şey Londra-Stansted için geçerli midir acaba?Şimdiden teşekkürler..