Öncelikle keşke direk Manchester uçaklarını alsaydın edeceğin yol masrafı ile aynıya gelecektir. Elbette var direk yoktur ama aktarmalı vardır www.nationalexpress.com bakabilirsin.
Örnek ben hızlıca baktım, otobüs 6-7 saat sürüyor sanırım bu mantıksız bence;
Trenle git 3 saat sürer sitede Burada anlattım şehir merkezine nasıl gideceğini. Anlattığım yere göre "Tottenham Hale" ineceksin orada hemen metro (underground)'a geçicen açık maci olan "Victoria" bineceksin o direk "Euston" gidiyor, işte oradan Manchester'a giden trenler kalkar tavsiyem hızlı tren olan "VIRGIN TRAINS" bin 2 saat sonra varırsın. Çok gibi görünsede yürümiyeceksin okadar korkma kaybolmazsın.
Öncelikle keşke direk Manchester uçaklarını alsaydın edeceğin yol masrafı ile aynıya gelecektir. Elbette var direk yoktur ama aktarmalı vardır www.nationalexpress.com bakabilirsin.
Trenle git 3 saat sürer sitede Burada anlattım şehir merkezine nasıl gideceğini. Anlattığım yere göre "Tottenham Hale" ineceksin orada hemen metro (underground)'a geçicen açık maci olan "Victoria" bineceksin o direk "Euston" gidiyor, işte oradan Manchester'a giden trenler kalkar tavsiyem hızlı tren olan "VIRGIN TRAINS" bin 2 saat sonra varırsın. Çok gibi görünsede yürümiyeceksin okadar korkma kaybolmazsın.
ben de bir soru sorabılırımıyım.
victorıa bus statıon dan heatrow hava alanına gitme alternatıflerı nedır ?
ilginize simdiden tesekkur ederım.
Palmyra dediği gibi otobüsle gidebilirsin yada metro kullacacağım dersen,
Çok az 3 yada 4dk yürüme mesafesinde Victoria metro girişi var, oradan sarı renk olan "Circle" yada yeşil olan "Distrinct" hatına geçip 2 durak sonraki "South Kengiston" geçersin. Orada koyu mavi "Picadally" geçiş var oraya geçip "Heathrow" yazanları bekle "Uxbridge" gider dikkat et. Bir nokta daha var bileti zone 6'ya göre al Heathrow çok dışarıda.
Çook acelen var Paddignton'a geç oradan "Heathrow Express" kalkıyor her 15dk bir kalkıyor ve 15dk içinde varır.
Pegasusun kampanyası ile ucacagım için mecburen Londraya ineceğim.Manchester'a ucmuyorlar.