Arkadaşlar merhaba,
başlıktan da anlaşılacağı üzere hangisini tercih etmek gerekir. Londra çok güzel bi şehir ama pahalı. Brighton için de güzel diyorlar ama hangisini tercih edeceğimi bilmiyorum. gittiğim zaman part-time çalışmayı da düşünüyorum. londra da iş bulmak daha kolay diyorlar. brighton da da iş bulmak kolay mıdır acaba. gidince iş bulabilir miyim. ama brighton da da yaşam daha ucuz. konaklaması, yaşaması, okul üsretleri vs. daha ucuz. hangisini tercih etmeliyim. yaşayan arkadaşlar her iki şehrin de avantajlarını ve dezavantajlarını paylaşabilir mi?
Bence Brighton Dostum.bende Orayi Tercihledim We Ins Aralikta Ordaym.bazi Sebeblerini Sen Kendin Solemiisin Zaten Londrada Cok Dogulu War Yani Afgan,arap,japon,turk,hintli Fln..eger Gercekten Dilini Gelisitirmk Istiosan Brighton!! Hem Sahil Kasabasi We Ogrenci Sehri Insanlarla Kaynasmak Daha Ii Olur..sosyal Aktiviteler Barlar Disco Fln!! Ama Secim Senin Ben Londrada Ibo Show Erkek Kuaforune Gitmek Istiyorum Diosan Bol Sans:d
bencede brigton londra cok buyuk bi sehir her milletten insan var orda ingilizceyi ogrenmen daha zor olur bence yasam pahalı ben yerinde olsan brigton derdim
aslında bu Türkiye'de yaşadığın yerlede alakalı bir tercih yapmak olur. Mesela İzmir veya Antalya'da yaşayan biri için Brighton iyi bir tercih olur ancak İstanbul gibi bir yerde yaşayan biri için Londra çok mantıklı olabilir. Ayrıca şehir çok önemli bir tercih Londra kalabalık olduğu gibi brighton'da marjinal bir yer. Ben tercih yapmak zorunda kalsam Londra derdim.