duygu demek geliyosun ha cok tebrik ederim kalacak yere ihtiyacin olursa iletisime gecelim istersen erkek arkadasim oda kiraliyor double oda icin bir bayan arkadas ariyoruz ilgilenirsen ozelden mesajlasalim ok
Duygucum ben Londrada Turk mahallesinde kaliyorum. Geleli bir hafta olacak burada resmi bir dairede calisiyorum.Londradaki tanidiklarim bana\ ben gelmeden ev bulmuslardi,cok rahat bir ev.
Stoke Newington Aziziye camiisi yaninda. Aslinda 2.bir bayan arkadas ariyorum ben.Evin durumu itibariyle iki odasi var ama icice oldugu icin ozel sayilmiyor pek.Bu durumu kabullenen sen ya da baska Turk (ve lutfen sakin, gurultu patirti etmeyecek )bir bayan arkadas olursa yanima arkadas ariyorum. Ev cok aydinlik degil ama cok temiz ve hic ses yok. Her tarafta Turk aileler ve dukkanlar var.Bu guvenlik icin cok iyi. Tek otobusle merkezi yerlere gidilebiliyor. Dusunenler icin 250 gibi bir aylik dusunuyorum .Elektrik falan hep icinde. Arayanlar bana buradan ozelden mesaj atabilirler ben de cebimi veririm. Gormek isteyenlere adresi tarif ederim.