Ulaşım ...

Seçenekler Stil
Alt 04.08.2008   #1
dost
Çaylak Üye

Yazılar: 21
Londra Heathrow - Brighton

Merhabalar !
Bu güzergah üzerinde havalanından brightona nasıl gidebiliriz arkadaşlar en ucuz veya pahalı ama rahat ?

Direk tren var mı havalanında binip brighton son durakta insek mesela ?
Nasıl gidilir ?
Coach'lar nasıldır ?
Nerden binilir ?
Biletler nerden alınır ?
dost isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2008   #2
eliza
Üye

Yazılar: 36
ben de londraya ilk geldigimde heathrowdan brightona gitmistim. heathrowdan national express otobusune binersen 2bucuk saatte brightondasin. otobusler havaalaninin alt katlarinda, ucaktan inince birine sor national express otobus bilet satis giselerini. 23 pound olmasi lazim, tam hayirlamiyorum.
eliza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.08.2008   #3
gambler
Üye

Yazılar: 44
Alıntı:
eliza´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben de londraya ilk geldigimde heathrowdan brightona gitmistim. heathrowdan national express otobusune binersen 2bucuk saatte brightondasin. otobusler havaalaninin alt katlarinda, ucaktan inince birine sor national express otobus bilet satis giselerini. 23 pound olmasi lazim, tam hayirlamiyorum.
3 gun once geldim brighton!a heathrow havalininda metroya b'n'yosun 22 pound bilet tam adini yazamiyorum hemmeastion g'b' bi ismi var duragin orda iniceksin ( metro haritasi al kend'ne bitane yesil hat var ) indigin yerde tekrar metroya biniceksin victoriana gidiceksin victoiranda indikten sonra yukari cikinca brigtona giden tren vear son durakta zaten brighton tam yazamadim ama cok kolay brightona gelmek ben ingilizcem olmamasina ragmen cok kolay buldum ama gatwick hava alani brightona daha yakin
gambler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2008   #4
dost
Çaylak Üye

Yazılar: 21
Alıntı:
gambler´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
3 gun once geldim brighton!a heathrow havalininda metroya b'n'yosun 22 pound bilet tam adini yazamiyorum hemmeastion g'b' bi ismi var duragin orda iniceksin ( metro haritasi al kend'ne bitane yesil hat var ) indigin yerde tekrar metroya biniceksin victoriana gidiceksin victoiranda indikten sonra yukari cikinca brigtona giden tren vear son durakta zaten brighton tam yazamadim ama cok kolay brightona gelmek ben ingilizcem olmamasina ragmen cok kolay buldum ama gatwick hava alani brightona daha yakin
böyle yapıncaya kadar 22 pound metroya vereceğimize üstelik 2 kere metro yapıp 1 de trene 20-30 pound bayılmak yerine ;
national expressin coach otobüslerine binip 24 pound ödemek daha iyi değil mi ?

direk inince otobüse hemen biniyorsun terminalden öğrendiklerime göre

daha bakalım araştırıyorum
dost isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2008   #5
gambler
Üye

Yazılar: 44
Alıntı:
dost´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
böyle yapıncaya kadar 22 pound metroya vereceğimize üstelik 2 kere metro yapıp 1 de trene 20-30 pound bayılmak yerine ;

bende oyle bliyodum national buslari sordum ama metroya biniceksin dedler
gambler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.09.2008   #6
redroy
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Alıntı:
dost´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

dost gittin mi brighton a gittiysen nası gittin ben de 14 ünde gidicem heathrow dan yardımcı olur musun
redroy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.10.2008   #7
sheridan
Çaylak Üye

Help your loved one stop smoking

My son knew he needed to stop smoking. He'd just seen his father die at 38 from lung cancer. That was the spark that made him realize that smoking could literally kill him. Unfortunately, every time he tried to stop, he would yield to temptation within a few days. I looked at using a nicotine patch and nicotine gum, but didn't want him to use either. For me, it seemed silly to take the same substance that causes the addiction - nicotine.
I searched for a natural and safe method to quit smoking: http://freshnewsday.com/stop-smoking.html
How it works?
sheridan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2008   #8
KarrieTamsin
Çaylak Üye

Any value in some soups?

I create a ensemble crowd of soups that inquire terrific, and can be made in big batches and frozen.
Is there any interest?
KarrieTamsin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.12.2008   #9
bibliosse
Çaylak Üye

belt colouring for LG Chocolate?

Hello.
Can anyone utter me how I would get a ditty onto my mobby?
The vade-mecum is useless...
bibliosse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2009   #10
slamdunk393
Çaylak Üye

Yazılar: 2
başlığı görünce yeni bir başlık açmayayım dedim. benim duyduğuma göre trenle 1 saatmiş , peki istasyona nasıl gidecem bir fikri olan var mı .yoksa en kolayı national express coach a mı binmek?
slamdunk393 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil