ben de londraya ilk geldigimde heathrowdan brightona gitmistim. heathrowdan national express otobusune binersen 2bucuk saatte brightondasin. otobusler havaalaninin alt katlarinda, ucaktan inince birine sor national express otobus bilet satis giselerini. 23 pound olmasi lazim, tam hayirlamiyorum.
ben de londraya ilk geldigimde heathrowdan brightona gitmistim. heathrowdan national express otobusune binersen 2bucuk saatte brightondasin. otobusler havaalaninin alt katlarinda, ucaktan inince birine sor national express otobus bilet satis giselerini. 23 pound olmasi lazim, tam hayirlamiyorum.
3 gun once geldim brighton!a heathrow havalininda metroya b'n'yosun 22 pound bilet tam adini yazamiyorum hemmeastion g'b' bi ismi var duragin orda iniceksin ( metro haritasi al kend'ne bitane yesil hat var ) indigin yerde tekrar metroya biniceksin victoriana gidiceksin victoiranda indikten sonra yukari cikinca brigtona giden tren vear son durakta zaten brighton tam yazamadim ama cok kolay brightona gelmek ben ingilizcem olmamasina ragmen cok kolay buldum ama gatwick hava alani brightona daha yakin
3 gun once geldim brighton!a heathrow havalininda metroya b'n'yosun 22 pound bilet tam adini yazamiyorum hemmeastion g'b' bi ismi var duragin orda iniceksin ( metro haritasi al kend'ne bitane yesil hat var ) indigin yerde tekrar metroya biniceksin victoriana gidiceksin victoiranda indikten sonra yukari cikinca brigtona giden tren vear son durakta zaten brighton tam yazamadim ama cok kolay brightona gelmek ben ingilizcem olmamasina ragmen cok kolay buldum ama gatwick hava alani brightona daha yakin
böyle yapıncaya kadar 22 pound metroya vereceğimize üstelik 2 kere metro yapıp 1 de trene 20-30 pound bayılmak yerine ;
national expressin coach otobüslerine binip 24 pound ödemek daha iyi değil mi ?
direk inince otobüse hemen biniyorsun terminalden öğrendiklerime göre
böyle yapıncaya kadar 22 pound metroya vereceğimize üstelik 2 kere metro yapıp 1 de trene 20-30 pound bayılmak yerine ;
daha bakalım araştırıyorum
bende oyle bliyodum national buslari sordum ama metroya biniceksin dedler
daha bakalım araştırıyorum
dost gittin mi brighton a gittiysen nası gittin ben de 14 ünde gidicem heathrow dan yardımcı olur musun
My son knew he needed to stop smoking. He'd just seen his father die at 38 from lung cancer. That was the spark that made him realize that smoking could literally kill him. Unfortunately, every time he tried to stop, he would yield to temptation within a few days. I looked at using a nicotine patch and nicotine gum, but didn't want him to use either. For me, it seemed silly to take the same substance that causes the addiction - nicotine.
I searched for a natural and safe method to quit smoking: http://freshnewsday.com/stop-smoking.html
How it works?
başlığı görünce yeni bir başlık açmayayım dedim. benim duyduğuma göre trenle 1 saatmiş , peki istasyona nasıl gidecem bir fikri olan var mı .yoksa en kolayı national express coach a mı binmek?