arkadaşlar ben tatil için tr gidiorum easy jetle ama hiç kullanmadığım bi hava şirketi olmakla beraber hiç gitmediğim bi havaalanıda şimdi ben londradan herhangi bi yerinden bu havaalanına nasıl giderim lütfen cevaplarsanız sevinirim
teşekkür ederim....senin bu mustafa abin ne kadara götürürkii havaalanına!
bide sadece taksylemi gitmek zorundayım oraya hani tren filan daa ucuz bişi yokmu ki takside çok yazar demi
Arkadaşlar merhaba..EasyJet i Istanbul'dan arayabileceğim bi telefon numarası var mıdır..?Rezervasyon yapmak istiorum ocak ayı için..Bilgiisi olan paylaşırsa çok sevinicemşimdiden teşekkürler...
Tanidik turk minicab ci bi abimiz var mustafa abi. saglam adamdir. onun tel ini yaziyorum ben devamli forumda sanada veriyim. 00447940054766 , TR den gelirken okullardan karsilama icin mutlaka teklif ederler. Okuldan fiyat alin , birde Mustafa abiyi arayin. Mutlaka daha ucuz olucaktir. ayricada ufak tefek sorunlarinizdada yardimci olur.
Merhaba,bende TC den gelıcem.London Heathrow havaalanından Maidstone a gitmem lazım..Acaba Mustafa beyden bi fiat almak mümkünmüdür..Fiat alan varsa yazarsa çok sevıncem..zira yarın arıyacağım kendilerini.)
bende maidstone da oturuyorum. taksi fiyatini bilmiyorum ama kendin gelmek istersen metro ile Victoria ya oradan trenle maidstone gelmen gerekir. metro + tren yaklasik 25 poundu bulur. Aklinda olsun...
bende maidstone da oturuyorum. taksi fiyatini bilmiyorum ama kendin gelmek istersen metro ile Victoria ya oradan trenle maidstone gelmen gerekir. metro + tren yaklasik 25 poundu bulur. Aklinda olsun...
cnm seni anliyorum unku bende 21nde tr'ye dondum...national express coach(otobuslerini kullan) kullan onla direkt hava alaina birakiyor ama once heathrow hava alani aktarmali gidiosun...ben londra stansted a gittim bana gidis donus 25.80e geldi...cok rahatlar...bide bana hangi sehirde oldugunu soylersen daha net aciklayabilirim sanirim..ayrica havaalanlarinda korkmana gerek yok..sadece zaman kawrami cok onemli cunku ucutan 40 dkka once islemleri tamamlamassan ucus hakkini kaybediosun dis hatlara...yani pegasus oleydi ayrica eays jet anlamsiz pahali.....ucuz dediklerine bakma