arkadaslar kisaca durumum su ben suan belfasttayim ama 4 nisan a turkiyey donuorum ....londra daki chelsea macina gitmek istiorum londradaki arkadaslar lutfe bi bilginizwarsa yardim...nasil bilet bulabilirz ve londra 2-3 gunluk konaklama nerde yapabilirm??? lutfen bi cvp
offf bi kac arkadasla daha konustum..bilet isi UK den zor olacak turkiyeye gittigimde de GFB yada dier gruplarin organizasyonuna katilmak icin gec olacak yani benim chelsea-Fenerbahce hayali yatti gibi..
chelsea biletleri nasil satisa sunuor?FB gibi once uye taraftarlar hikayesi warmi ?bilet konusunda bisey duyarsan bi zahmet yazarmisin lutfen...nasil bulunur ucuz bilet? bu mac kacmaz kacarsada bi daha FB yi ceyrek finalde gormeye omur yetmez...
walla cok tesskurler mert de benim londra isi yatacak galiba burda olsam £100 verirdim ama ben 4 nisanda tr ye gidiorum simdi orda bi ton ev tut filan masrafi olacak....onun disinda yinede istiordum gitmek ama hem ucak konaklama + £100 bilet e verirsem o donem icin fazla olur bana...keske ilk mac londra da olsaydi yaw ikisinde giderdim simdi cok ters gelior...ama ucuz bilet bi yerden cikar insallah londra da oluruz..yinede saol mert