bu konuyu arastiriyodum ben, derdim lig tv degil ama ^_^ hehe
ben glasgow tarafindayim ve annem bizi ziyarete gelince ona turk kanallarini anca laptoptan acabiliyorum ve bilenler bilir, internetten televizyon izlemek kadar rezil bisey yok insan fitik oluyor. benim sorum su: iskocyadan turksat 1C 42 ceker mi.. cekerse annem receiver i bavula koyup getirmeye hazirmis biz de canak taktiracagiz.. bizde virgin box bide freeview BT var bu kutular receiver olarak calisiyor mu ki? yoksa sorun degil bi receiver elbet bulunur..
bu islerle ilgilenen birileri var mi acaba? uydu canaginin normalden 2 veya 3 belki 4 kati daha buyuk olacagini biliyorum, onemli degil arka bahcede cok yer var canak icin..
bi sorum daha var: evimizi satip kingston vale a tasinmak istiyoruz ama malum recession kimse ev almiyorr. olur da tasinmayi becerirsek bu isi sw12 taraflarinda yapan var mi en azindan?
Evinde bilgisayarin ve guzelde bir baglantin olursa internetten izlersin (like me) illaki disarda izlemek isterim diyorsan kuzey londra da birkac cafe var turk genclerinin maclari beraber izledikleri.Geldigin zaman kesfedersin oralari )
Evinde bilgisayarin ve guzelde bir baglantin olursa internetten izlersin (like me) illaki disarda izlemek isterim diyorsan kuzey londra da birkac cafe var turk genclerinin maclari beraber izledikleri.Geldigin zaman kesfedersin oralari )