Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Şehirler »

Londra da ilkgün ve ulasm kesmekeşi... Rahat olun!

Seçenekler Stil
Alt 24.06.2010   #1
ali85
Çaylak Üye

Yazılar: 19
Thumbs up Londra da ilkgün ve ulasm kesmekeşi... Rahat olun!

Merhaba arkadaslar,

Hepimizin ilk günlerde yasadiklari malum... bu karmasada ilk gunlerde o kadar fazla emek ,zaman ve para harcıyorsnuz ki cok iyi bir arastirma yapmalisiniz.

Bizler bu sikintilari cektik,ilk gunlerde harcanan paranın haddi hesabı yok. Hangi danismanlik firmasina giderseniz gidin net bilgi alamiyorsunuz.

Bu yüzden herhangi birsekilde karsilanmak isteyen arkadaslar bu danismanlik firmalarina paralarini ucuk sekilde hibe etmesinler.

Burada okul disinda prtaik yaparken bir yandan da sorularinizi yanitlamaya calisiyor olacagiz.

Londra daki ilk gununuzde karsilanmak ve bir cok avantaji ilk adimda ogrenip, yıgınla para harcamak istemiyorsanız biz yardimci olmaya haziriz.

Simdiden aramiza hosgeldiniz.

Karsilama ve diger avantajlari ayaklarina isteyen arkadaslar bana ulasabilirler.

Turkiyeden burayi aramak cok pahali biliyorum,bu yuzden dert etmeyin, karar verirseniz bana iletisim bilgilerinizi gonderin ben sizi ararim.

Umarim hepimiz icin harika bir baslangic olur....

Welcome to London
ali85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2010   #2
Dragon
Üye

Yazılar: 52
Bu konudan 3-4 Tane var lütfen kilit.
Dragon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil