arkadaşlar aupair olarak gidecegim aile bana okulun Golders Green oldugunu söyledi ve Londra da oturuyorlar. bu okula otobüsle 25 dk da gidermişim.
Nasıl bir okul bilen,giden var mı ?
benm kız arkadaşım orda genel olarak fena diğil diyor konuştuğumuzda,bende ingiltereye gitmeyi düşünüyorum fakat bana,sana başka bir kurs buluruz diyor..
o da aynı senn gibi aupair olarak gitti
benm kız arkadaşım orda genel olarak fena diğil diyor konuştuğumuzda,bende ingiltereye gitmeyi düşünüyorum fakat bana,sana başka bir kurs buluruz diyor..
o da aynı senn gibi aupair olarak gitti
hehe ben daha gitmedim ama vize başvurusu aşamasındayım ama gideceksem herşeyi bilmek istedigimden soruyorum. öyle olursa kız arkadaşınla tanışıcam demektir benimde erkek arkadaşım ben gittikten sonra ben begenirsem gelmeyi düşünüyor tabi o dil okuluna yazılcak onun gelmesi benimkine göre çok çokçok kolay..
seninde allah yardımcın olsun zor oluyodur ayrı kalmak ...
hemde nasıl anlatamam gidebiliyosanız kesinlikle arayı çok açmadan gitmeye çalışın biraz sorunlar çıkmıyo diğil çünkü..inşallah gidersin hatta gidersiniz,hatta ve hatta gideriz öyle bi durum olursa kız arkadaşım sana seve seve yardımcı olur
hemde nasıl anlatamam gidebiliyosanız kesinlikle arayı çok açmadan gitmeye çalışın biraz sorunlar çıkmıyo diğil çünkü..inşallah gidersin hatta gidersiniz,hatta ve hatta gideriz öyle bi durum olursa kız arkadaşım sana seve seve yardımcı olur
burdan yazmaya devam edersem , konu bayagı şaşacak vizeyi alınca mutlaka kız arkadaşınla görüşürüz. teşekkrler konuyla ilgilendigin için