arkadaşlar okuduğum çoğu yorumda bi çok insan londrada dil öğrenemezsiniz diyor. orda ingilizden çok yabancı uyruklu insanlar varmış... bu konu hakkında bilgisi olan paylaşsın lütfen çok önemli....
herkese meraba, bende eylül ayında gidicem londraya ancak hala okul seçiminde kararsızım.
1) burlington school
2) london study center
bu okullar hakkında tecrübesi yada bildikleri olanlar bana yardımcı olabılırlermı acaba...
Londra yabancıların ağırlıkta olduğu bir yer ama diğer yerlerinde aksanından ve ortamından yana şikayeti olanlar oluyor, yine de Londra'ya gelmek en mantıklısı...Tabi Türk'ün olmadıgı bir yerlere gidebilirseniz ne ala, süper olur...
Burlington School ve London study orta seviyede dil okullarından...Uzak doğulu, Türk ve Kolombiya ağırlıklı...Bunlardan başka ucuz okullar bulabilirseniz oralara gidin, ben çok memnun değilim 2. vizemde Burlington School'u kesinlikle değiştirmeyi düşünüyorum...
İşin en zor tarafı karar vermek, Allah yardımcınız olsun...
Turk sayisinin fazla olmasi sadece dil ogrenemeyenlerin sigindigi bir bahane..Tabi ki de Turk sayisi az ise konustugun Ingilizce bir o kadar artiyor ama sadece konusarak bu dili kimse ogrenemez..Okul secimi diyorum baska da birsey demiyorum, dandik dundik oyunlar oynatarak verilecek bir egitimden ziyade pratik yaparak ve konusmaya zorlanarak verilecek bir egitimden yanayim..
Bende Eylül sonu gidicem ve 1 aydır bi okul seçemedim. London School of Business and Finance diye bi okul var danışman bu okulu tavsiye etti diğer bilindik okullar yerine. Bu okulu bilen yada duyan varmı??