Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Seçenekler Stil
Alt 20.12.2007   #1
wildwind
Çaylak Üye

Yazılar: 8
Londra-Clapham

Merhaba arkadaşlar
Londra'nın Clapham bölgesi hakında bilgisi olan var mı?
wildwind isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2007   #2
demirnaz
Çaylak Üye

Yazılar: 3
mertt moralimi bozdun:(

Herkese Selam,
En gec 1 ay içinde Brixton'da au-pair olarak yaşayacağım. Ajansım bana Londra'nın merkezinde cok güzel bir yer olduğunu söylemişti. Oysa ki sen pis bir yer olduğunu söylüyorsun. SW2'de kalacağım. Gece dışarı çıkmıyım mi yani?Biraz daha bilgi verirsen sevinirim.
demirnaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2007   #3
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
arkadasim brixton londra guney batisinin (sw) teksasi bunu sakin unutma. tek fark orda kovboylar yerine zenciler yasiyo o kadar. adami kesip soyan zenciler yani. gece hayati muhtesem o ayri. ama gece bittiktten sonra yolda yalniz veya yaninda guclu biri yoksa 15 dakika icinde eve vardin vardin yoksa mortsun haberin olsun. bu arada da senin acentandaki denyolar londraya gelmeyi birak haritaya bile bakma zahmeti gostermemisler. brixton nerenin merkezindeymis alllah askina. merkez zone 1 dir arkadasim. ben Fulhamda oturuyorum ben bile merkez degilken brixton puahhhh bunu sana ciddi soyluyorum aileni degistir bence orda oturan aileden de hayir gelmez bana gore.
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2007   #4
prost
Üye

Yazılar: 61
Alıntı:
mert´isimli üyeden Alıntı
soylemem iyi oldu ya ben cok derdim de kimse inanmazdi ama bakin biri daha yasamas orda gercek delir ben ingilterde cargo dagitim yaparim buyuzden her yeri cok iyi bilirim benim sizlere yanlis yalan soyleme gibi bir durumum yok hem desem bile ne kerim olcakki buyuzden biraz guveniniz olsun maksatim yardimci olmazk der/ zaten diger arkadas yasamis gormus koboylari
Mert ,biraz daha dikkat ette yazarken okuduğumuzu anlayalım
prost isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2007   #5
Palmyra
Kıdemli Üye

Yazılar: 207
Yazık ya arkadaş okuduysa, tutuşmuştur şimdi...
iyice korkuttunuz , neyse bilsin ona göre davransın artık.
Palmyra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2007   #6
demirnaz
Çaylak Üye

Yorum yapan arkadaşlara teşekkürler, evet biraz tutuştum ama artık aile değiştirmek için çok geç napalım kısmette zencilere yem olmak da varmış
Sadece o aileden hayır gelmez lafına katılmıyorum, gördüğüm ve konuştuğum kadarıyla hali vakti yerinde hoş bir aile, en azından zenci değiller.

Bir de sevgili Mert, verdiğin bilgilerden kuşkum yok, sana da ayrıca teşekkür ederim.. Londra'da bildiğin Türkçe kursu var mı??
Alt 26.01.2008   #7
demirnaz
Çaylak Üye

Veee yine ben ama bu kez Brixton'dan yaziyorum. Brixton hakkinda kotu yorum yapmis olan arkadaslari eshefle kiniyorum. 20gundur burdayim ve cok alistim, hicte kotu bir yer degilmis. Evet zenci orani yuksek ama pislik degiller.. Ve hatta gecenin 3unde tekbasima eve gitmeme ragmen hala yasiyorum ki korkulacak birsey yokmus.

Tek sorun aileden memnun degilim. Aile degistirmek istiyorum ama Brixton'da kalmak istiyorum
Alt 29.01.2008   #8
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
20 gunde ne gorebilirsin bilmiyorum ama ben orada 6 ay barmen olarak calistim ve tamam diyorum. yaptigim yorumlarinda tamamen arkasindayim.
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil