Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Şehirler »

london ya da cambridge?

Seçenekler Stil
Alt 16.07.2010   #1
agapp
Çaylak Üye

Yazılar: 6
london ya da cambridge?

ingilterede ağustos 15te 2 haftalık teacher training course'a katılıcağım..araştırmalar yapıp,tarihlerden dolayı da birçok okulu eleyip 2 okulun arasında kaldım.biri oxford house college.londranın tam merkezinde olan bir okulmuş diğeri ise cambridgedeki bell-centres..bell-centresin içinde kendi yurdu varmış oxford house college'ı tercih edersem ise internet sitesinde okula yürüyüş mesafesinde olduğu söylenen bir hostelde kalıcam 2 hafta kalabileceğim için aile yanı düşünmüyorum londrada okul ve ev arasında ilk günden itibaren uzun mesafe gitmek istemiyorum.bell-centresdakinde konaklamada kahvaltı+yemek var oxford house collegedakinde yok ve sonuç olarak toplamda oxford okulu daha ucuz 500 tl kdr..2 hafta için nereyi önerirsiniz birkaç gün içinde karar vermem lazım..ne yapmalıyım sizce?hangisini seçmeliyim?gerçekten çok sevinirim yardımcı olursanız.
agapp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2010   #2
agapp
Çaylak Üye

Yazılar: 6
Alıntı:
Falkon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence oxford'taki okulu seç..
neden sence?okulun eğitiminden mi yoksa yerinden mi?2 hafta için çok zorluk çekermiyim oxforddaki okul fiyat olarak da daha uygun aslında
agapp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil