İngiltere'de dil okulu ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de dil okulu »

London Study Center - Malvern House

Seçenekler Stil
Alt 13.05.2008   #1
sumeriz
Çaylak Üye

Yazılar: 3
London Study Center - Malvern House

arkadaşlar merhaba... 26 hafta için bu okullardan birisine kayıt yapmayı dusunuyorum. Şuanda bu okullara devam eden veya olumlu-olumsuz feedback'e sahip olan arkadşlaar varsa ve benımle paylaşırlarsa bilgilerini sevinrim. cok tşlk... İyi calışmalar...
sumeriz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.05.2008   #2
sumeriz
Çaylak Üye

yardımm

evet arkdaşlar, bu konuda deneyimlerini aktaracak bir arkadaşımız yok mu? lütfen konunun acilyeti dolayısıyla yardım istiyorum sizde..iyi günler....
Alt 14.05.2008   #3
sumeriz
Çaylak Üye

....

ya bir allahın kulu yok mu bu kursları bilen? neden kimse yardımcı olmuyor? illa bayan nicki ile mi uye olmak lazım buraya cevap almak için?
Alt 16.05.2008   #4
mhmt
Üye

Yazılar: 49
merhaba canım ben malvernhouse 2 ay okudum picaddly squarde ki şubesinde cok sayıda türk war kesnlikle sınıfında 3 4 tane olur eğer uzun dnem gidiyorsan sakın bu okula gitme güneyde bir okul bu kendine bnm cou arkdaşım kaydını sildirdi
mhmt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.06.2008   #5
sazan2008
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Malvern a gitme Malverna aile yanı için 130 gbp verip sonra sıcak suyu olmayan evde sana aile diye yutturulmuş insanların verdiklerini sakın yeme. Özetle paranla rezil olma..
Hostel de kalın 2 hafta sonra oda kiralayın 75-90 gbp arası, Hangi dil okulu iyi sorusuna burda 3 aydır araştırma yapan biri olarak cevap veremiyorum. Internetten araştırmaya devam edin acentelere gözü kapalı teslim olmayın benim gibi.. Seyahat acentası değilll şikayet ettiğinizde muhatap bulamayacaksınız acente okuldan yana olcak çünkü parayı ordan kazanıyor... Bir tanıdık bulup yardım almak en iyisi.

Bence malvern yerine www.wlang.co.uk bu okulu tercih edin. Hatta okulla direkt temasa geçerseniz 100-150 gbp gibi bir indirimle kayıt yaptırırsınız. Acentelerin sizin vize formunuzu doldurma dışında bir işlevleri yok aslında...
sazan2008 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.06.2008   #6
uetekin
Çaylak Üye

Arkadaşlar Merhaba Bende Ingiltereye Zayif Olan Dilimi Geliştirmek Için Gitme Heveslisiyim Ama Bu Kadar Okulun Olmasi Beni Açikçasi Korkutuyo Bütçemi Zorlamayacak Bi Okul Istiyorum Acaba Araci Kuruluş Kullanmadan Direk Ingiltereyle Bağlanti Kurabiliyormuyuz Kafam Karişti Baya Yardimci Olacak Arkadaşlar Olursa Cok Sevinirim...
uetekin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.06.2008   #7
abilag
Çaylak Üye

Yazılar: 14
eger dil seviyeniz intermediate ise sinifinizde mhtemelen hic Turk olmaz.
seviyeniz asagi dustukce Turk ogrenci sayisi artacaktir.
ancak karar vermede Turk ogrenci sayisini fazla onemsemeyin bence.
sonucta dil ogrenen birine hicbir Turk engel olmaz.
arti, hicbir koreli japon veya brezilyali aman benim memleketimden kimse olmasin diye fobiye kapilmiyor.
neden acaba
abilag isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.06.2008   #8
optimist
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Alıntı:
sazan2008´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Malvern a gitme Malverna aile yanı için 130 gbp verip sonra sıcak suyu olmayan evde sana aile diye yutturulmuş insanların verdiklerini sakın yeme. Özetle paranla rezil olma..
Hostel de kalın 2 hafta sonra oda kiralayın 75-90 gbp arası, Hangi dil okulu iyi sorusuna burda 3 aydır araştırma yapan biri olarak cevap veremiyorum. Internetten araştırmaya devam edin acentelere gözü kapalı teslim olmayın benim gibi.. Seyahat acentası değilll şikayet ettiğinizde muhatap bulamayacaksınız acente okuldan yana olcak çünkü parayı ordan kazanıyor... Bir tanıdık bulup yardım almak en iyisi.

Bence malvern yerine www.wlang.co.uk bu okulu tercih edin. Hatta okulla direkt temasa geçerseniz 100-150 gbp gibi bir indirimle kayıt yaptırırsınız. Acentelerin sizin vize formunuzu doldurma dışında bir işlevleri yok aslında...
o bahsettiğiniz siteye baktım. yanlız bir şey var anlayamadığım
12 weeks 410.00£ yazmış. yani 410 sterlin mi demek bu??? eger öyleyse inanılmaz ucuzzzz. zaten burda ve birçok yerde kurstan çok homestay ler yada accomodation pahalı oluyor...
sanırım ben bişeyleri yanlış anlıyorum acil yardım
optimist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.06.2008   #9
aygüzeli
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Thumbs up merhaba ben 9 aylık bir ingilizce kursuna katılacağım,

malveren house ya da oxford house arasında bir tercih yapacağım, bu kurslar hakkında bilgisi olan var mı, özellikle oxford house gidip memnun olup olmaan görüşlerini yazarsa sevinirim
aygüzeli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.07.2008   #10
barf
Üye

Yazılar: 42
merhaba..4 ay malvern e gittim.fena değildi.evet çok türk var.eğer seviyeniz düşükse sınıfta 4,5 türk olabiliyor.seviye arttıkça bu azalıyor.upper da iken sınıftaki tek türk bendim.bence gidilebilecek bi kurs.zaten kursa çok para vermeye gerek yok.çünkü oraya gittiğinizde göreceksinizki dil kursta defter kitap başında öğrenilmiyor.mutlaka çalışın.paranız olsa bile çalışın.yoksa oraya gider kurslardaki brezilyalı ve ispanyollarla pratik yapar dönersiniz.
barf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil