İngiltere'de Master İngiltere'de yüksek lisans... Kim hangi tezi yazıyor?

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Master »

London School of Commerce - LSC

Seçenekler Stil
Alt 04.09.2009   #1
xmonsterx
Çaylak Üye

Yazılar: 9
London School of Commerce - LSC

Merhaba arkadaşlar, bu dönem içinde lsc ye mba amaçlı gitmeyi düşünüyorum ancak henüz kesin bir karara bağlamış değilim..bütün forumu kurcaladım ve neredeyse lsc hakkında elle tutulur pek bir bilgiye rastlamadım, genel olarak east london, kensington ve diğer collegeler hakkında yazılar mevcut. Aranızda lsc de okuyan varmı yada bu okul hakkında (eğitim kalitesi, rating statüsü, akademisyenleri, imkanları ) beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..

Konu xmonsterx tarafından (04.09.2009 Saat 23:41 ) değiştirilmiştir.
xmonsterx isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.09.2009   #2
mathilda
Highgate Cemetery'de yatıyor...

Yazılar: 106
cok pahali da ondan

bu arada, sitedeki fiyatlari 3 ila 6 arasinda bir rakamla carpmani oneririm cunku EAA bolgesi disinda oldugumuz icin biz turist fiyati oduyoruz.

home office in ogrenci vizeleriyle aldigi yeni kararlar (para para para) da cabasi. iyi sanslar.
mathilda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.09.2009   #3
xmonsterx
Çaylak Üye

çok pahalı ?londradaki en ucuz okullardan biri diyebilirim.. £4,450 mba için çok yüksek bir fiyat olmasa gerek,hemen hemen diğer collegeler ile aynı düzeyde..okulun ve danışmanımın bana verdiği fiyatta bu,ayrıca kensington daki gibi EU öğrencilerine verilen ücret tarifesi uygulanıyor..

Konu xmonsterx tarafından (05.09.2009 Saat 11:52 ) değiştirilmiştir.
Alt 05.09.2009   #4
mathilda
Highgate Cemetery'de yatıyor...

Yazılar: 106
sen eu vatandasiysan sorun yok tabi.. ama sen 4.450 degil onun 3 kati odeyeceksin.
ben 4 tane higher i, kolejde 3200 pounda yaptim, sadece higher. sence mba 4500 olabilir mi.. iyi arastirin kotu surprizler cikar.
mathilda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.09.2009   #5
xmonsterx
Çaylak Üye

hayır eu vatandaşı değilim ancak bu collegede de kensington gibi türk öğrencilere overseas değil eu öğrencilerine verilen fiyatlar uygulanıyor,bu şekilde 1/3 ücret politikasından yararlanabiliyorsun eu vatandaşı gibi..lsc de okuyan arkadaşlarda yazarsa sevinirim gerçekten eğitimi nasıldır,konumu,kalitesi..
Alt 05.09.2009   #6
Filanguage
Kıdemli Üye

Yazılar: 483
Alıntı:
xmonsterx´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hayır eu vatandaşı değilim ancak bu collegede de kensington gibi türk öğrencilere overseas değil eu öğrencilerine verilen fiyatlar uygulanıyor,bu şekilde 1/3 ücret politikasından yararlanabiliyorsun eu vatandaşı gibi..lsc de okuyan arkadaşlarda yazarsa sevinirim gerçekten eğitimi nasıldır,konumu,kalitesi..
Arkadaslar okullarin kaliteleriyle ilgili bir hatirlatma yapmak isterim bu benim kanaatim yanlis anlasilmasin !

okullarin kalitelerini ogrenciler belirler ! yani sen ne kadar iyiy isen okulda o kadar iyidir .. okullardaki turk yogunlugunun size bir dezavantaj olmadigini bilmenizi isterim .. yani herseyden once ekonomik durumunuz ve sizin kaliteniz onemlidir !!! bence okullarin kalitesini degil once kendinizi sorgulayin (ben ne kadar iyiyyim diye ) sonra ogretmenlerin kalitelerini arastirin en son olarakta egitim sartlarini .. onun disinda baska hicbirseye ihtiyaciniz yok ! keske herkez economic durumu olanlar gibi sansli olsalar ...cunku oyle insanlar taniyorumki dahiler ama ekonomik durumlari yok ! Yani egitimiz alabiliyorsaniz kiymetini bilin derim ! Cunku yeryuzundeki sansli nadide insanlardan birisinizdir ! iyi dersler ve mukemmel gelecekler diliyorum ..
Filanguage isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.09.2009   #7
xmonsterx
Çaylak Üye

yorumun için saol, kesinlike katılıyrm sana filanguage..sonuç olarak iş bize kalmış durumda ve sunulan bu imkanların kıymetini her şekilde bilmek zorundayız, kampüslü üniler dışında bu okulu düşünmemdeki sebep fiyatının uygun olması, aynı zamanda da centre yani şehrin göbeğinde yeralması, bu şekilde ordaki sosyal hayatında bana artısı olacağı kanaatindeyim..bu okulu kimi siteler övmekle bitiremezken, kimileride yerden yere vuruyor, hal böle olunca benimde kafamda soru işaretleri oluşuyor, bu sebepten ötürü okulda okuyan arkadaşlarında tecrübelerinden yararlanmak istiyorum...
Alt 08.09.2009   #8
Glondon
Üye

Yazılar: 71
bu okul college diplomasi veriyor sadece.

walesle sadece anlasmali bagli degil.o yuzden alacagin doploma college diplomasi.sadece transkriptinde bilmem kac kredi walesden almistirm diye gosteriyor.o kredide tez e ait

egitimini bilmemde diplomasi yalan anlayacaginiz...
Glondon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2009   #9
xmonsterx
Çaylak Üye

sonunda bu okuldan mezun bi ark ile yüzyüze görüşebildim,lsc den mezun olursanız university of wales,stm den mezun olursanız eğer university of east london diploması alıyorsunuz arkadaşlar,stm ile lsc aynı binadalar zaten farkları sadece ayrı 2 ayrı devlet üniversitesinden diploma almanız,college diplomasıda söz konusu değil,yanlış anlaşılma olmasın daha sonradan..
Alt 08.09.2009   #10
macellan
Üye

Yazılar: 65
Alıntı:
xmonsterx´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sonunda bu okuldan mezun bi ark ile yüzyüze görüşebildim,lsc den mezun olursanız university of wales,stm den mezun olursanız eğer university of east london diploması alıyorsunuz arkadaşlar,stm ile lsc aynı binadalar zaten farkları sadece ayrı 2 ayrı devlet üniversitesinden diploma almanız,college diplomasıda söz konusu değil,yanlış anlaşılma olmasın daha sonradan..
peki hangi uniye baglıymış yani hangi uni diploması veriyomusç bunu da biliyo musun. eger kasteddigin wales uniyse bu listede yok http://www.wales.ac.uk/defaultpage.a...INGDOM&inst=HC
bende bi zamanlar ilgileniyodum da ondan diyorum.sen baska bişey biliyosan paylasırsan seviniriz.
macellan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil