merhaba arkadaşlar.geçenlerde bana bir arkadaşım bu okulu bulmuş.İnternette çok fazla bir şey bulamadım bu okul hakkında.herhangi bir bilgisi olan var mı?duyan, gören, okuyan?
eğer bu benm duyduğum bildiğim London School of Business sa ki odur heralde 1 tane vardır iyi bir imajı var dünya çapında bu okulun internette bişey bulamaman ilginç :S bende bi bakiim belkide isimlerinde değişik bişiler varsa bahsettiğim okulla...
merhaba arkadaşlar.geçenlerde bana bir arkadaşım bu okulu bulmuş.İnternette çok fazla bir şey bulamadım bu okul hakkında.herhangi bir bilgisi olan var mı?duyan, gören, okuyan?
dilgenin bahsettiği London College International Business Studies. Ve evet çok iyi bir okuldur. Sertifika programı açısından Londra'da olabilecek en iyi okuldur. Açıkçası Senin bahsettiğin okul hakkında pek bi bilgi bulabileceğini zannetmiyorum. Pek tanınmış bir okul değli. Sen ne üzerine sertifika programıına gitmek istiyorsun. Belki daha iyi bir şekilde yardımcı olabiliriz.
bu okul sadece kendi bünyesinde sertifika ve diploma eğitimi veren ve türkiyede çok da iyi bilinen bir okuldur. Ayrıca bazı durumlarda fiyatı türk öğrencilere ab öğrencilerle aynı fiyattan verir. yani kısacası okul kendi bünyesinde eğitim verip sıralamada çok aşağılarda olan bir üniversitenin diplomasını vermez. bu yüzden bende bu okulu rahatlıkla önerebilirim.
Benim bahsettiğim okul London College of International Business Studies.
Alıntı:
akdemir´isimli üyeden Alıntı
selam ben birsey sormak istiyorum bu sertifika programi nedir tam olarak universite diplomasimi yoksa baska birseymi?
Konu adam smith tarafından (22.08.2009 Saat 10:39 ) değiştirilmiştir.
finans ingilizcesi için mi bu okula bakıyorsun yoksa o okuldan ekonomi dalında diploma ya da sertifika almak için mi,eğer ekonomi ingilizcesi içinse http://www.financialenglish.org/icfe/index.html buraya da bir bak derim.cambridge onaylı sanırım.açıkcası ben tam olarak çözemedim.Bu bir kurs mu yoksa sadece kurs vermeden sadece finans ingilizcesi dalında sertifika için sınav mı yapıyorlar bilmiyorum ama eğer kurs veriyorarsa ingiltereye gidebiliirsem benim bu kursa gitmem kuvvetle muhtemel.bu arada senin söylediğin okul http://www.lse.ac.uk/ bu olmalı sanırım ve bu okul hakkında şunu duymuştum,çok zor olduğu ama mezun olduktan sonra çok saygın yerlerde rahat iş bulabildiğin.Öğrencilerin kantinlerde yattığını bile duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama benim bunu duyduğum kişi 20 yıl ingiltere de yaşamış biri.