Arkadaşlar bu bölgeyi bilen,duyan,görenler varsa bilgi verebilir mi acaba?
Burası Kıbrıslıların yaşadığı bir bölge olarak diye okudum netten ama ne kadar doğrudur?
palmers green güzel bi bölge ama tube istasyonu yoktur en yakın istasyon wood green dedir.(otobus ile 20dk civarı) ancak tren istasyonu mevcut.kıbrıslıları bilmiyorum ama birçok türkün bu bölgede yaşadığı doğru birçok türk marketi ve restuarantı mevcuttur.genel olarak güzel bi bölge ama central londona biraz uzak.başka bi sorun varsa cevaplayabilirim..
palmers green güzel bi bölge ama tube istasyonu yoktur en yakın istasyon wood green dedir.(otobus ile 20dk civarı) ancak tren istasyonu mevcut.kıbrıslıları bilmiyorum ama birçok türkün bu bölgede yaşadığı doğru birçok türk marketi ve restuarantı mevcuttur.genel olarak güzel bi bölge ama central londona biraz uzak.başka bi sorun varsa cevaplayabilirim..
teşekkür joeblack,
ben bir aileyle görüşüorum onlar orda yaşıyormuşta. şimdi çok Türk'ün olması dez avantajmı avantaj mı sağlar bilemedim? Bir de dil okulu oralarda var mı? Ulaşım aile de demiş trenle 15 dk merkeze ama bu sanırım pahalı yol tube kullanmaya göre? Birde olaylı, suç oranı yüksek bir bölge fln değil dimi?Bölge olarak vakit geçirilebilecek yer mi peki?Yani mekanlar,spor kompleksi v.s
teşekkür joeblack,
ben bir aileyle görüşüorum onlar orda yaşıyormuşta. şimdi çok Türk'ün olması dez avantajmı avantaj mı sağlar bilemedim? Bir de dil okulu oralarda var mı? Ulaşım aile de demiş trenle 15 dk merkeze ama bu sanırım pahalı yol tube kullanmaya göre? Birde olaylı, suç oranı yüksek bir bölge fln değil dimi?Bölge olarak vakit geçirilebilecek yer mi peki?Yani mekanlar,spor kompleksi v.s
O bölgede türkün yaşaması avantaj mı dezavantajmı biraz da sana bağlı aslında,genelde ne kadar az türk olursa o kadar iyidir tabi ama bu bölgede türk var diye de sen ingilizce öğrenemezsin diye bişey kesinlikle yok.tabi dediğim gibi biraz sana bağlı eğer sürekli türkler zaman geçirir,türkçe konuşursan ingilizce öğrenmen o kadar zorlaşır.İnan yakında dil okulu varmıdır bilmiyorum ama bence vardır araştırabilirsin.yok hayır tren tube'e göre pahalı deyil ama central londona gitmek için önce trenle finsbury park'a ondan sonra tube kullanman gerekir ki bu çok zor deyildir ama 15dk.da zone 1 gitmen imkansızdır aile biraz abartmışçünkü ben yaklaşık 1 ay yaşadım palmers green de her gün okula gidip geldim zone 1'e hiç bir zaman 15da gidemedimben asla kötu bi olay yaşamadım gayet güvenli,wood green sadece pek güvenli diyil gece gec saat ama palmers green güvenli ve huzurlu bi bölge,evet starbuck,mc,birçok süpermarket,pub (in on the green) var.zaten gidince hepsini görursun meydan gibi biyerde hepsi toplanmıştır