arkadaşlar meridian college hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi? kayıt oldum kabul mektubu da geldi ama olumsuz duyumlar aldım.2 gün sonrada vizeye başvurucam.korkular var içimde.bu okul yüzünden vizemin red olma ihtimali olabilir mi?
arkdsım slm.sen kayıt olmussun okula gidip gitmedigini bilmioyrum.eger biraz yardımcı olabilrsen bize iyi olur.okulla ilgili bilgilendirirsen yani..simdiden cok tskler..
arkadaşlar meridian college hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi? kayıt oldum kabul mektubu da geldi ama olumsuz duyumlar aldım.2 gün sonrada vizeye başvurucam.korkular var içimde.bu okul yüzünden vizemin red olma ihtimali olabilir mi?
arkadaşım 6 aya yakın bır zmn geçmiş bu mesajının uzerınden.bende ekım gıbı londraya gelicem.meridian college seçeneklerim arasında en doğru ağızdan objektif bir değerlendirme istiyorum mümkünse. (once genel ing. sonra ielts düşünüyorum.)
Steward'a denk gelirseniz ki kendisi harika bir hocadır, aklınıza hayalinize gelmeyecek detayları öğrenme fırsatınız olur. Hem gramerin inceliklerine hem de sokak İngilizcesine hakim bir Arsenal taraftarı olup, entelektüel düzeyi yüksek bir adamdır. Ve hiçbirşeyi öğretmekten kaçınmaz. Kısacası , düşeş atmış olursunuz.
Eğer LMC'e gidecekseniz onun sınıfına düşmeye bakın derim. Geri kalan hocalar hakkında yorum yapamam.
Kursun verildiği bina dökülmekte, Finsbury Park ise kebabçıdan geçilmemektedir ama herşeye rağmen güzeldir.