İngiltere'de dil okulu ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de dil okulu »

London Meridian College hakkında

Seçenekler Stil
Alt 16.02.2008   #1
dreany
Çaylak Üye

Yazılar: 17
London Meridian College hakkında

arkadaşlar meridian college hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi? kayıt oldum kabul mektubu da geldi ama olumsuz duyumlar aldım.2 gün sonrada vizeye başvurucam.korkular var içimde.bu okul yüzünden vizemin red olma ihtimali olabilir mi?
dreany isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2008   #2
dreany
Çaylak Üye

Yazılar: 17
kimsenin bilgisi yok anlaşılan
dreany isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.2008   #3
ozihan
Çaylak Üye

Yazılar: 11
arkdsım slm.sen kayıt olmussun okula gidip gitmedigini bilmioyrum.eger biraz yardımcı olabilrsen bize iyi olur.okulla ilgili bilgilendirirsen yani..simdiden cok tskler..
ozihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2008   #4
debii
Çaylak Üye

Yazılar: 1
EWET arkadaşım ya bize de bilgi var ne yaptın ne ettin hangi programa gitdin memnun musun halin vaktin nasıl bakalımm
debii isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.08.2008   #5
oznee
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Exclamation gitmiş görmüş ağızdan inciler talepli

Alıntı:
dreany´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar meridian college hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi? kayıt oldum kabul mektubu da geldi ama olumsuz duyumlar aldım.2 gün sonrada vizeye başvurucam.korkular var içimde.bu okul yüzünden vizemin red olma ihtimali olabilir mi?
arkadaşım 6 aya yakın bır zmn geçmiş bu mesajının uzerınden.bende ekım gıbı londraya gelicem.meridian college seçeneklerim arasında en doğru ağızdan objektif bir değerlendirme istiyorum mümkünse. (once genel ing. sonra ielts düşünüyorum.)
oznee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.06.2009   #6
aselban
Çaylak Üye

Yazılar: 12
Steward'a denk gelirseniz ki kendisi harika bir hocadır, aklınıza hayalinize gelmeyecek detayları öğrenme fırsatınız olur. Hem gramerin inceliklerine hem de sokak İngilizcesine hakim bir Arsenal taraftarı olup, entelektüel düzeyi yüksek bir adamdır. Ve hiçbirşeyi öğretmekten kaçınmaz. Kısacası , düşeş atmış olursunuz.
Eğer LMC'e gidecekseniz onun sınıfına düşmeye bakın derim. Geri kalan hocalar hakkında yorum yapamam.

Kursun verildiği bina dökülmekte, Finsbury Park ise kebabçıdan geçilmemektedir ama herşeye rağmen güzeldir.
aselban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil