İngiltere'de Master İngiltere'de yüksek lisans... Kim hangi tezi yazıyor?

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Master »

London da Mba...(acil?? )

Seçenekler Stil
Alt 18.09.2008   #1
maximus983
Üye

Yazılar: 56
Exclamation London da Mba...(acil?? )

Arkadaslar Londra da Mba egitimini veren bircok kolej var.Ben de 1yildan beri burada dil okuluna gittim ve simdide master icin herhangi bir koleji secmeyi dusunuyorum,nedeni kolejler orjinal kampuste master yapma yerine fiyatlari yari yariya daha ucuz oluyor(ornegin wales university cardiff mba kampusunda 12000 pound , kolejde alirsan 4500 pounda kadar dusuyor,bu kadar fiyat farki olmasinin sebebi ne).Ben Wales University
Mba diplomasini veren bir koleje yazilmak uzereyim ancak kafamda hala soru isaretleri var:bu kolejlerde verilen egitim kampustekinden kalite olarak cok farklimidir,fiyat farkinin orjinal kampusunden bu kadar dusuk olmasinin` sebepleri `nelerdir.Bu programlara katilanlar ya da profosyonel bilgisi olanlar bu programlari tavsiye edermisiniz,yoksa bu egitimin faydali olmasi icin bu kolejlere hic niyetlenmeyip para biriktrerek ve paraya acimayarak niyetine girmisken bu egitimi esas , orjinal kampusunde mi almayliz?Tesekkurler
maximus983 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2008   #2
metucambridge
Çaylak Üye

Yazılar: 8
Merhaba maximus sana şunu söyleyebilirim bu kollejler üniversiteden bağımsızdır. Yani aslında üniversiteyle hiçbir alakaları yoktur. sadece üniversite ile yaptıkları anlaşma sonucu okulun adına eğitim verme yetkisine sahiptirler. Ama eğitimi üniversite hocaları vermez. Eğitim açısından üniversite ile aralarında dağlar kadar fark vardır. Derslerin sınavlarını bu okullar yapmaz, yine üniversitenin sınavlarına girersiniz. Yani bunu şöyle düşün eline kitabı alıp çalışıyorsun ama sınavlara üniversitede giriyorsun. bu şekilde sınavları vermenin garantisi yok ve o 4500 pound sana daha pahalıya geliyor hatta bazen vazgeçip direk çöpe atıyorsun verdiğin parayı. eğer londrada mba yapmak istiyorsan üniversiteler konusunda yardımcı olabilirim.
metucambridge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2008   #3
adam smith
Kıdemli Üye

Yazılar: 595
süpersin metu,

bizin açıköğretimin master eğitimi gibi bir şey bu. Acaba açıköğretimde master var mı

Şaka bir yana tamamen haklısın. İnsan görmediği okuldan nasıl eğitim alabilir. Amaç eğitimse gider üniversiteden alırsın. Ne ya eline kitap alarak çalışmakta ne demek..
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.09.2008   #4
fiume
Çaylak Üye

Yazılar: 12
ben de londra'da mba yapmak istiyorum. ıkı yıl deneyım sart diyolar. forumda da öyle oldugunu gördum. sanırım önce ıkı yıl tecrube edınecegım ama lındra da ki uniler hakkında ve mba programları hakkında bilgim yok. hangısını önerirsiniz. fiyetlar hangı aralıklarda?bir de ben ingiliz dili ve edebıyatı mezunuyum. yanı matematik almayalı cok oldu. ıkı yılık sürecte matematı calısıp temelı almaya calısacagım ama kafam karısık. basarılı olabılır mıyım acab?
fiume isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Tags
www.forumingiltere.com

Seçenekler
Stil