Lcibs'de 6 aylik ( 26 hafta'lik öğrenci vizesiyle) bir diploma programı için 14 mayis gibi ingiltere'de olmayı planliyorum.Okul hakkında bilgisi olan arkadaslar beni okul ve bulundugu yer (southampton) konusunda bilgilendirirse cok sevinirim.Şimdiden tesekkurler..
uyariniz icin tesekkurler, henuz kayıt yaptirmamistim;dolayisiyla vize islemlerine henuz baslanmadi. ozellikle en az 28 haftalik ögrenci vizesi alma kosulumu soyleyecegim. tekrar tesekkur ederim.
LCIBS'de Certificate in Business Programına katıldım. 3 aylık bir egitim sonucu Business Certificate aldım. Bu okulun en güzel taraflarından biri okulun daha cok pratige yönelik olması. Ama tabii ki bu sistemde size gercekten aktif olarak katılım gösteren ögrenciler gerekiyor. Eger öyle ögrenciler de yoksa gruplar cok pasif kalıyorlar ve hic bir faydası olmuyor. Ben aldıgım egitimden genel olarak memnun kaldım. Sosyal Bilim mezunu olmama ragmen.
Yöneticileri cok ilgili insanlar bu bir artı. Ögretmenler de genelde sektörden 20 yıl tecrübeli kişiler.