İngilterede 10 ay süreli ingilizce dil kursu almak istiyorum. Hem eğitimi hem türk yoğunluğunun az olması hem de makul fiyatı sebebiyle bu okulu önerdiler. Bu okul hakkındaki bilgilerini paylaşabilecek arkadaşlar varsa; bu okula kayıt olarak vize alan, gidip eğitimini gören, ulaşım, konaklama çalışma imkanları açısından konumu itibariyle bilgi vereceklere şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Lite college hakkında tek bildiğim şey şuan araştırma yaparken baktım da british council in akreditasyon listesinde göremedigim....:S http://www.britishcouncil.org/accreditation-az-list.htm
sen de bi bak istersen ben mi göremedim listede bilmiorum ama british council onaylı olmayan bi okulla vize alman zor gibi.
bende 1 2 hafta içinde başvuruda bulunmayı planlıyorum. aynı okul için. yanlız şöyle durumum var. üniversite ogrencisiyim. okulu dondursam da mı başvursam dondurmasam da mı? karar vermiş değilim...
Dondur öyle başvur..Seni buraya baglayan birşeyler oldugunu bilsinler.Arkadaşlar lite hakkında konuşuyoruz biz ama şunu merak ettim ben.Acaba eğitimi nasıldır gerçekten iyi midir ? vize de sorun çıkartır mı ????