Bu site gercekten ingiliterede yasayan ve buraya gelmek isteyen arkadaslar icin oldukca yararli ama keske diyorumki bu LIFE IN THE UK TEST calisma sayfasi da olsaydi daha iyi olurdu , en azindan burdan bu konu ( ki onemli bir konu suresiz vize icin ) burdan calismak daha iyi olurdu.
Sadece Ingilizce versiyonu http://www.hiren.info/life-in-the-uk-test/1
Bu sitede ordaki sorularin ve cevaplari kapsayan Life in the Uk test basligi altinda bir calisma sayfasi olmasini gercekten gormek isterim ( ve genel aciklayici biligiler mesela bu teste kimler katilabilir kimler katilamaz yada kac soru var ve testi gecmek icin baraj nedir gibi )
saygilar
Konu Cem Doğan tarafından (20.11.2009 Saat 13:07 ) değiştirilmiştir.
Evet sana katiliyorum bencede sitede bu teste hazirlik gibi bir bolum olsa iyi olurdu cunku yakinda Uk ye yerlesim vizesiyle gelen arkadaslar burdan daha rahat hazirlanirlar
cok yardimci olucak bir baslik acmissin tesekkurler.
Eyw dostum sagol umarim yakinda admin arkadas duyar sesimizi ve buraya life in the UK test i ekler hem insanlar burda calisirlar hemde kafalarina takildigi soru olunca burda online sorabilirler , bak mesela ben kendimden ornek verim gunde 1 saatimi o siteye ayirmak zorunda hissediyorum ama bazen garip tuhaf sorular la karsilasiyoruz ve bazen icinden cikilmaz bi hal aliyo en azindan burda danisma imkanimiz var dahada onemlisi bence burda bu testin en az vize kadar onemli oldugunun hala farkinda olmayan hatta hic bilmeyen arkadaslar kesin vardir .. Onlar icinde cok faydali olur cunku 2 yil 3 aylik vizeyi alan arkadaslarin bazilari zannediyoki tamam ben ingilitereye yerlestim ama dogru durust bu testten ve amacindan bu testi gectikten sonra ki faydalardan cok az kisinin bilgisi vardir. Benim amacim buydu yoksa gidip life in the uk test sitesinden calismak zor degil ama burda olmasi herkesin yararina olurdu diye dusunuyorum ...
Eyw dostum sagol umarim yakinda admin arkadas duyar sesimizi ve buraya life in the UK test i ekler hem insanlar burda calisirlar hemde kafalarina takildigi soru olunca burda online sorabilirler , bak mesela ben kendimden ornek verim gunde 1 saatimi o siteye ayirmak zorunda hissediyorum ama bazen garip tuhaf sorular la karsilasiyoruz ve bazen icinden cikilmaz bi hal aliyo en azindan burda danisma imkanimiz var dahada onemlisi bence burda bu testin en az vize kadar onemli oldugunun hala farkinda olmayan hatta hic bilmeyen arkadaslar kesin vardir .. Onlar icinde cok faydali olur cunku 2 yil 3 aylik vizeyi alan arkadaslarin bazilari zannediyoki tamam ben ingilitereye yerlestim ama dogru durust bu testten ve amacindan bu testi gectikten sonra ki faydalardan cok az kisinin bilgisi vardir. Benim amacim buydu yoksa gidip life in the uk test sitesinden calismak zor degil ama burda olmasi herkesin yararina olurdu diye dusunuyorum ...
arkadaslar bu siteyi buldum calısırken butun life in uk second edition kitabının ozeti var ve bolca ornek soru var ve sorular dogru cozdugum kadarıyla diger sitede bazı yanlıslıklar vardı cozenler bilir herkeze basarılar. http://www.freelifeintheuk.com/
arkadaslar bu siteyi buldum calısırken butun life in uk second edition kitabının ozeti var ve bolca ornek soru var ve sorular dogru cozdugum kadarıyla diger sitede bazı yanlıslıklar vardı cozenler bilir herkeze basarılar. http://www.freelifeintheuk.com/
sanirim bu life in the uk kitabinin 2010 versiyonu cikti siparisini ettim su adresten bakabilirsiniz senin verdigin 2007 edition bu 2010 bu adresten bakabilirsiniz http://www.amazon.co.uk/Life-UK-Test...3878145&sr=8-1
sanirim bu life in the uk kitabinin 2010 versiyonu cikti siparisini ettim su adresten bakabilirsiniz senin verdigin 2007 edition bu 2010 bu adresten bakabilirsiniz http://www.amazon.co.uk/Life-UK-Test...3878145&sr=8-1
dostum evet o kitabıda okuyabilirsin yardımcı kitap alarak zararı olmaz soyle acıklayım su an sınav sadece life in uk second editiona gore cıkıyor bu kitapta sanırım 2007 cıktı bu yasal calısman gereken kitap.diger kitaplar ise turkiyedeki gibi yardımcı kitap daha ozet veya basit anlatımlı konu testli falan.yani bi zararı olmaz ama orjinal kitabı edin bi arkadas siteye eklemisti ben ordan calıstım pdf olarak.bide 2007 deki kitap yasal oldugu ve sorumlu oldugun icin o sorulara calısmalısın aman dikkat cogu bilgi degisti ama sınav bu kitaptaki bilgilere gore internette soruları cozerken pek cok yanlıs goreceksin onlar eski kitaba gore veya konulara gore mesela uk heryerinde denize en uzak mesafe 75 mil vb konular bilgi kalabalıgı yok 2 baskıda .benim calıstıgım kitapla (siteye yuklenen)2010 cıkan home office baskısını karsılastırdım siteye yuklenen kitapta benimde calıstıgım tek degisen sigara alma yası 18 oldu onun dısında birsey goremedim
Konu ozzy48 tarafından (20.05.2010 Saat 02:52 ) değiştirilmiştir.
dostum evet o kitabıda okuyabilirsin yardımcı kitap alarak zararı olmaz soyle acıklayım su an sınav sadece life in uk second editiona gore cıkıyor bu kitapta sanırım 2007 cıktı bu yasal calısman gereken kitap.diger kitaplar ise turkiyedeki gibi yardımcı kitap daha ozet veya basit anlatımlı konu testli falan.yani bi zararı olmaz ama orjinal kitabı edin bi arkadas siteye eklemisti ben ordan indirdim pdf olarak.bide 2007 deki kitap yasal oldugu ve sorumlu oldugun icin o sorulara calısmalısın aman dikkat cogu bilgi degisti ama sınav bu kitapdaki bilgileri istiyor mesala asgari ucret artık 5.35 degil ama sen bunu bilmek zorundasın veya sıgara alma 16 degil artık 18 ama 16 yı bilmek zorundasın aman dikkat kardesim
su adresi versende baksan sitenin neresindeymis bizde indirelim
Konu silvermoon tarafından (15.05.2010 Saat 23:33 ) değiştirilmiştir.