İngiltere'de yaşam ...

Seçenekler Stil
Alt 22.07.2008   #1
melikeod
Çaylak Üye

Yazılar: 11
Exclamation laptop fiyatları

1 ay içinde ingiltere de olacgm ve yanımda laptop götürmek konusunda tereddüttym istanbulda abim ile ortak kullandığım bir laptop var ama onu götüremem yani yeni almam gerekcek peki burdan almam mı yoksa londradan almam mı avantajlı olur?
400€ya ev kullanıcısı için bir laptop alınabiliyo mu londardan?

teşekkürler...
melikeod isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2008   #2
lonndradan
Üye

Yazılar: 91
arkadasim buraya geldiginde pozisyonun ne olacak. ogrenci mi au pair mi turist mi eger biraz daha aciklama yaparsan yardimci olabilirim sanirim.cunku yapacagin konaklama ile internet sahibi olup olamayacagin degisir. aupairlere bir cok alile zaten laptop ayada internet kullanma hakki veriyor. ogrenci isen laptop ile geldiginde yada burdan aldigin da telefon hatti sorununu nasil halletmeyi dusunuyorsun. biraz acikla bende sana yol gostereyim istersen...
lonndradan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2008   #3
melikeod
Çaylak Üye

Yazılar: 11
au pair olrk gelecğim ama aile ile bilgisyr ve internet konusunda hiç konşmadık nası oluck bilmiyorum ama kndilerine bir mail atıp bilgisyr kullnımınn nası olacgını sorcgm
melikeod isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2008   #4
lonndradan
Üye

sen aileden internet durumuzu ogren ondan sonra duruma gore sana en mantikli olani tavsiye etmeye calisacagim.. umarim yardimci olabilmisimdir
Alt 31.07.2008   #5
cezax
Üye

Yazılar: 63
bildiğim kadarıyla laptoplar ve diğer elektronik eşyalar londrada çok ucuz. mesela xbox360 ülkemizde 700 ytl civarı iken londrada 250 ytl civarı büyük fark var . iyi bir laptopuda 400 ytlye bulabilirsin . londrada son düşüneceğin konu elektronik eşyalardır bence d:
cezax isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2008   #6
lonndradan
Üye

arkadasin iyi bir laptobu 400 ytl mi yoksa 400 sterlin mi.. ben ce ya yanlis yazdin yada bu yerleri ben bilmiyorum.. haa 400 sterline iyi denebilecek laptop alirsin ona katiliyorum. hatta ozellikler olarak daha iyi bir sey bakarsan 700 ile 1000 sterlin arasi fiyatlara oldukca iyi laptop bulunabiliyor
Alt 31.07.2008   #7
serks
Çaylak Üye

Yazılar: 18
laptops

buralarda dediginiz fiyata laptop bulmak o kadarda kolay bulamazsiniz tabi ikinci el almak istersenin o zaman durum degisir inanin cok iyi 150 -200 pound arasi cok guzel aletler bulabilirim size ama dedigim gibi ikinci el kullanilmis ama gercekten iyi alet bulabiliriz
[email]s3rkan@hotmail.co.uk[/email]

Konu serks tarafından (31.07.2008 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.
serks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2008   #8
cezax
Üye

Yazılar: 63
.uk uzantılı internet sitelerinde 250 euroya laptop gördüm. belkide 2. eldir arkadaşın dediği gibi . ama 2 gb ram taşıdığını görünce affalladım. ülkemizde bu özellikteki bi laptop 1 buçuk milyardan aşağı olmaz heralde.
cezax isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil