İngiltere'de yaşam ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam »

LAP TOP getirsemmi acaba ?

Seçenekler Stil
Alt 20.08.2007   #1
haluk
Çaylak Üye

Yazılar: 17
LAP TOP getirsemmi acaba ?

Arkadaşlar merhaba hafta sonu 2 aylığına brıghton a geleceğım.cafelerde internet varmı ? Lap top umu getireyimmi ? dönem dönem iş takibi yapmam gerekecek o yüzden.
bi de futbol maçlarının fiyatları ne kadar bilen varmı .gelmişken chelsea nın maçına gitmek istiyorum ...
haluk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2007   #2
phoenix7
Üye

Yazılar: 83
-saati 1 pound a internet cafeler mevcut
-bana sorarsan laptop unu getir
-maç bileti bulmak hiç de kolay değildir, orada hele chelsea,arsenel gibi ünlü london klüplerinin maç biletleri sezonluk kombine satılır, bulsan bile bir hayli pahalı olur ort.

Konu phoenix7 tarafından (28.05.2008 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir.
phoenix7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2007   #3
Diler
Çaylak Üye

Yazılar: 9
laptop ini kesinlikle getir bence. burda neredeyse her cafe de wireless sistemi var. rahatlikla kullanabilirsin. maclara gelince gercekten cok pahali. phoenix7 nin dedigi gibi kombine satiliyor tek maca bilet almak bayaa pahali 60-70 den de cok. ama ben buraya geldim illa maca giderim dersen bilemem bu arada neden 2 ayligina geliyorsun ? sormamda bir sakinca yoktur sanirim.
Diler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2007   #4
haluk
Çaylak Üye

Yazılar: 17
zamanınm yok

phoenix 7
çalışıyorum ve acaip kasarak 2 ay izin aldım.şu an intermediate seviyesindeyim upper a getirebilirsem sorun kalmayacak.EF e gidiyorum.dönüste yeni iş bakacağım.yaşta sanırım sizin kadar genç değil.(35) inglizce benim için must oldu anlayacağın.eeeeeeee 2 ayda olduğu kadar artık.
tşk.
haluk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2007   #5
Unintended
Üye

Yazılar: 35
Her yerde wireless var ama hepsi şifreli, korumalı, kaldığın yerde kendilerine ait bağlantı varsa bedavaya girebilirsin, yoqsa benim gibi internetede para ödersin
Unintended isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2007   #6
Unintended
Üye

Yazılar: 35
Ben Fulham-Middlesbrough maçına gittim 17 pound verdim, ama arkadasların dediği gibi chelsea, arsenal maçları çok pahalı ve bilet bulmakda zor. Burda millet sinemaya gider gibi maça gidiyo, bizim gibi maçın basından sonuna kadar bağırıp ayakta beklemiyo kimse televizyon seyreder gibi oturup seyrediyolar. Maçtaki pozisyonlara tepkilerde çok garip : uhhhhhh, auuuuuu, yuhhhhhh bi de alkış o kadar.
Unintended isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil