Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Seçenekler Stil
Alt 05.11.2008   #1
serkan_ksk
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Thumbs up Kuzey Londra

kuzey londraya gıdıyorun oradan kimse varmı bu sıtede
serkan_ksk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2008   #2
tuceee
Çaylak Üye

Yazılar: 21
Alıntı:
serkan_ksk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kuzey londraya gıdıyorun oradan kimse varmı bu sıtede
ben varımmm kuzey ondranın neresıne gidiosunnn
tuceee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2008   #3
lonndradan
Üye

Yazılar: 91
kuzey londrada eger ingiliz ararsan belki zorlanabilirsin ama emin ol turk bulmakta hiiic zorlanmayacaksin yer gok zaten turkce is yeri tabelalari ve turklerle dolu.. kuzey londra turklerin neredeyse tamamina yakininin yasadigi bir bolge diyebiliriz
lonndradan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2008   #4
tuceee
Çaylak Üye

Yazılar: 21
gercektenmı e ben neden gormuorum hıc turk birini yada turk tabelalrını valaa görsem gidip o tabeları öpücem)))
tuceee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.11.2008   #5
araggorn
Kıdemli Üye

Yazılar: 119
arkadaşlar bende kuzey londraya gelecem tabi vizemi alabilirsem
araggorn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.11.2008   #6
serkany
Kıdemli Üye

Yazılar: 122
Talking Kuzey Londra

Kuzey Londra küçük Türkiye desek yeridir.Harringey , woodgreen , einfeld ,edmenton'da o kadar türk varki yani türkiyede oldugunuzu zannetceğiniz kesin.Woodgreen shopping center kuzey londranın en büyük alışveriş merkezlerinden biri sayılır ve dolaşırken %80 türkttü.Benim öyle kendi milletine gıcıklığı olan biri değilim.Forumda görüyorum türk deyince insanlar iyy öğğğğ yazıyor uzak durmak istiyor.Ordakilerde öyle ama gittiğimde,türk arkadaş ben genelde yabancılarla takılırım türklerle pek takılmam diyordu.Ama oraya gidince anlıcaksınız,insanlarımızın eğitim düzeyi çok yüksek değil ve gençleri serseri gibi dolaşıyor ortalıklarda.İngilterenin %90 uyuşturucu kaçakçılıgını türklerin elindedir ve İngilteredeyken türkleri sadece sevenlerin siyahiler olduğunu gördüm.Çünkü oraya özellikle kuzey londraya türkiyede iş bulamamış okuyamamış insanlarımız gittiğinden çok kötü izlenim bırakıyoruz.Bende herzaman söylerim ordaki insalarımızı gördüğümde bende eu vatandaşı olsam karşı çıkardım üyeliğimize.İyi izlenim bırakmıyoruz.

Ben ilk gittiğimde Firnsbury park civarında kaldım.Firnsbury parkdan kuzeye giderseniz , south tottenhamın girişi sayılır ve tottenham nerdeyse hepsi siyahidir.Firnsbury parkden batıya giderseniz harringey ve woodgreen gelirki küçük Türkiye burasıdır.Einfeldse woodgreen harringeyden yarım saat daha ileridedir.Firnsbury parkdan güneyi ise tam nefret ettiğim yer.Arapların sokağı.Heryerde helal meat görürsün nerdeyse hepsi kasapçılık yapıyor.

Londra merkeze doğru gittiğinizde nerdeyse hiç türk göremezsiniz.Sadece zengin türkleri görürsünüz Oxford street ve picadelly streette alışveriş için.Türkler orda kapanık bir millet olarak gözüküyor hissettim.Kendi kasabalarında duran dışarı çıkmayan insanlar toplulugu olarak göze çarpıyor.

Konu serkany tarafından (16.11.2008 Saat 09:01 ) değiştirilmiştir.
serkany isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil