iyi günler arkadaslar
ben kuzey irlanda vatandaşı bir bayanla 5 temmuz 2007 de evlendim eşim benim onun yanına gitmemi istiyor ve ben internetten nelerin gerekli olduğunu buldum ama biraz korkuyorum vize alamıyacam diye çünkü eşim hasta yani ameliyat oldu ve devlet yardımı alıyor bu benim yerleşim vizesi almama engel mi? ben üniversite mezunu ve çalişiyorum türkiyede şuan benim ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa bana cevap yazabilirmi? teşekkürler
[email]freedomersin@hotmail.com[/email] adresine e-mail atabilirsiniz teşekkürler tekrar
bence senin bu durumda profesyonel bir danismana ihtiyacin var. konsoloslukla beraber calisan danismanlar var onlara sormalisin.
ben senin yerinde olsam konsolosluga esimin durumunu anlatan bir yazi yazardim. sonrada hastaligini one surerek bir es olarak ona yardimci olmam gerektiginden bahsederdim. boyle bir iki kisiyle karsilastim ama hicbirinin esi devlet yardimi almiyordu.
ama genede soyluyorum paraya kiyip profesyonel bir danismana basvurmalisin.
Re: kuzey irlandaya gitmek ve yerleşim vizesi almak
Alıntı:
xbarersin´isimli üyeden Alıntı
iyi günler arkadaslar
ben kuzey irlanda vatandaşı bir bayanla 5 temmuz 2007 de evlendim eşim benim onun yanına gitmemi istiyor ve ben internetten nelerin gerekli olduğunu buldum ama biraz korkuyorum vize alamıyacam diye çünkü eşim hasta yani ameliyat oldu ve devlet yardımı alıyor bu benim yerleşim vizesi almama engel mi? ben üniversite mezunu ve çalişiyorum türkiyede şuan benim ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa bana cevap yazabilirmi? teşekkürler
[email]freedomersin@hotmail.com[/email] adresine e-mail atabilirsiniz teşekkürler tekrar
senin hic birsey icin korkmana gerek yok.
evlendiysen zaten vize senin hakkin istedigin an yerlesim basvurusu yaparsin esinin durumuyla senin vizenin alakasi yok.
esinin devlet yardimi alip almadigini basvuru formunda soruyolar sanirim.
orda aciklamani guzelce yaparsin su ameliyati gecirdi ve su an calisamiyor.
gorusmeye gittigndede esimin yaninda olmak istiyorum.dersin de ayrica neden 5 temmuzda evlendin hala yerlesim basvurusu yapmadin?
gorusmede bu konunun ustune giderlerse sasma.
sana derki bu nasil evlilik 5 temmuzda evlenmissin aylardan ekim gelmis yerlesim basvurusu yapiyorsun.
bu sorunun cevabini hazirla gitmeden.
calibri danisman konusu aslinda tecrubesi olmayanlar icin gerekli ama cok sahte danisman ver 2000 2500 lirasini kaptirabilme ihtimali var.
en iyi yol vize basvuru merkezine gidip ordan basvuru formu ve bilgi almak.
ordaki calisanlar bayagi yardimci oluyor.
yerlesim basvurusu yaparken esimin belgeleri fotokopiydi.bana uyari yapti bence basvurma su evragi su evragida mutlaka getir (eksik olanlar vardi)
ne yapmam gerektigini datayli bi sekilde anlatti.10 gun daha bekledim evraklarim ingiltreden gelene kadar.gec oldu ama guc olmadi neticede.
bence en iyi yol once bi vize basvuru merkezine gitmek.danisman daha fazla ne gibi bisey yapabilirki?