Öncelikle merhabalar ben şu an Türkiye'de bi üniversitede lojistik bölümü okuyorum 4 yıllık.Derslerimin büyük bir bölümü işletme dersleri..Soruma gelince mezun olduğumda aldığım işletme derslerini inglteredeki bi üniversiteye transfer edip lisans seviyesinde işletme eğitimi tamamlayabilir miyim? Bunun yerine bana mba programlarını önerebilir misiniz? Çünkü gelecekte konum hakkında işletme eğitimi almamış olmamın karşıma bi engel olarak çıkacagı kanısındayım siz neler dusunuyorsunuz?Çok teşekkür ederim ilginize...
lojistik şu son yıllar cazip bir konu. bence bu dalda uzmanlaş. zaten işletme dersleri de aliyosun.
eğer okuduğun üniversitenin uk de anlaşmalı olduğu üni varsa erasmus programından faydalanıp ortak dersleri 1 dönem ya da 2 dönem alabilirsin.
ama dediğim gibi sen en iyisi lojistikte uzmanlaş. kimse sana işletme derslerinin hepsini almamışsın falan demez. zaten bu zamanda uzmanlaşma önemli. lojistikte uzmanlaşırsan bence çok rahat iş bulursun.
Şimdi mezun olmuş bir öğrenci için kredi transferi falan olmaz.
Okulunu tamamlamış lisans diplomasını almışsa açılmış bütün krediler kapanmış demektir. kapalı kredinin neresi transfer edilecek.
Şu mümkün olabilir ama. Öğrenci henüz mezun olmamışsa, Ve yeterli IELTS seviyesi varsa, aldığı dersler sayılarak duruma göre foundation da dahil olmak üzere 1 veya 2 yıl lık eğitimden muaf olabilir ıkıncı sınıftan veya son sınıftan okula başlaması kabul edilebilir.
Bu durumda da her öğrenci için ayrı prosedur işler not durumuna göre.